Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
http://cgi.ebay.com/1940S-OMEGA-SEAMASTER-...p3286.m63.l1177

Je to skládačka, není to skládačka? To střídání kovových indexů a tištěných čísel je dost divné, stejně jako minutové indexy tak blízko ke středu. Nepamatuju si, že bych takové hodinky měl v ruce.

Co se mi podařilo zjistit, tak strojek c. 283 odpovídá a v bicolor provedení existovaly (goldcap on stainless steel). Ale jsou z 50-tých let, ten ciferník je určitě renovovaný, nově potištěný a taky si nejsem jistý původem ruček.

Originální ciferník měl u hodinových indexů tečky ze svítící barvy s radiem a ty tady chybí.

Pro srovnání fotka ciferníku ze stránek Omegy:

post-2639-1233312024.jpg

Odesláno

Je to skládačka, neboť na ciferníku je označení Automatic, ale uvnitř je stroj s manuálním nátahem. Taky se mi nezdá plechový těsnící kroužek, omega pasovala stroje rovnou do přesné velikosti pouzdra

Odesláno
Je to skládačka, neboť na ciferníku je označení Automatic, ale uvnitř je stroj s manuálním nátahem. Taky se mi nezdá plechový těsnící kroužek, omega pasovala stroje rovnou do přesné velikosti pouzdra

Do prd..., já jsem asi slepý. Toho nápisu "automatic" jsem si nevšiml. No tak je to jasná skládačka.

Plechový kroužek je v pořádku, Omega ho tou dobou používala běžně.

Odesláno

se ho schvalne v mailu zeptej, jak to ze tam je napsano automatic a je to rucni natah? by me zajimalo co na to rekne. ja se ho zeptat nemuzu, nemam ucet.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...