raduzn1 Odesláno 1. července Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července Vážení členové Chronomagu, dovolím si zde vytvořit vlastní vlákno. Děkuji. R. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raduzn1 Odesláno 1. července Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července Tudor Black Bay Bronze & Quarz DS8-M Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raduzn1 Odesláno 2. července Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července Život vepsaný do bronzu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raduzn1 Odesláno 3. července Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července Nákupní příběh... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raduzn1 Odesláno 4. července Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července Srovnatelné i nesrovnatelné srovnání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 4. července Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července Paráda Radku, mám radost, že jsi se odhodlal k založení vlákna a můžeme se kochat všichni!, díky! Jak na Tebe působily Twelve v titanu? Přemýšlíš o nich? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raduzn1 Odesláno 4. července Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července Ahoj Jardo. Moc děkuji. Samozřejmě se nemohu rovnat tvé tvorbě, popř. tvorbě ostatních vážených členů fóra. Twelve v titanu jsou skvělé, perfektně sedí na ruce a dle mého názoru mají i nižší pouzdro. A ten váhový rozdíl vůči standardní verzi, je víc než podstatný (moc děkuji horskjan za možnost vyzkoušení). Včera jsem měl velké cukání koupit v akci na ChW ty viz. foto. A teď to ale. Chtěl bych titanové, kde bude celomodrý cifr, tak jako na standardní verzi. Ten totiž k mé osobě sedí lépe. Třeba se dočkám a pak budu více než spokojen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raduzn1 Odesláno 5. července Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července Tak když je ten dnešní svátek...Wenger Commando Chrono 70899. A příběh? Když jsem v roce 2011 hledal jaké hodinky si mám koupit, narazil jsem i na značku Wenger. A Wenger je přeci TEN nůž, který jsem si přivezl ze Švýcarska v roce 1990! Tudíž bylo rozhodnuto, aniž bych moc řešil kvalitu, výrobu, strojek atd. . Výhodu to však jednu má. Doživotní záruka na baterii a tudíž možnost zkoušení vystavených hodinek v čase výměny . Ale o tom zas někdy příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raduzn1 Odesláno 5. července Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července před 7 hodinami, raduzn1 napsal: Tak když je ten dnešní svátek...Wenger Commando Chrono 70899. A příběh? Když jsem v roce 2011 hledal jaké hodinky si mám koupit, narazil jsem i na značku Wenger. A Wenger je přeci TEN nůž, který jsem si přivezl ze Švýcarska v roce 1990! Tudíž bylo rozhodnuto, aniž bych moc řešil kvalitu, výrobu, strojek atd. . Výhodu to však jednu má. Doživotní záruka na baterii a tudíž možnost zkoušení vystavených hodinek v čase výměny . Ale o tom zas někdy příště. Tak se dívám, že den a měsíc nákupu, je shodný s dnem a měsícem narození syna . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raduzn1 Odesláno 6. července Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července Celé své dětství, jsem vídal tyhle hodinky na ruce své babičky. Je v nich nesmazatelný otisk tolika našich společných zážitků. Po jedenáct let je měla moje mamka ve vitríně a pár dní nazpět, jsem se konečně odhodlal si o ně říct. Pár natažení a život uvnitř se znovu překvapivě rozběhl. Vzpomínat na své blízké, lze i tímto krásným tikajícím způsobem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raduzn1 Odesláno 8. července Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července Začátek týdne, jak má být. AP! Nový kolega, dle hovoru stejný blázen do hodinek a hned možnost vyzkoušení si téhle hodinářské legendy. A příběh tyto hodinky mají též. Před mnoha lety si je koupil jeho děda, který je více než aktivně nosil (hodinky se mají nosit a nemají ležet v trezoru). V rámci pozůstalosti, resp. závěti, byl tento skvost určen pro jeho vnuka a tím i pokračování hodinkové radosti a to při rodové linii. Už jsem to tu psal. Jak více lze na své blízké myslet....každou vteřinu, minutu, hodinu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raduzn1 Odesláno 12. července Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července Včerejší návštěva, uzavřené společnosti v Breitling Boutique. Stodvacet minut hodinového štěstí, nespočet modelů, barev a velikostí. Musím poděkovat Kateřině Polákové i jejímu týmu, za profesionální přístup, nekončící příval úsměvů a hodinových informací. V neposlední řadě, Ondro Vislocký, znovu ti děkuji za další hodinkové setkání! Takže kávu a pojďme na to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raduzn1 Odesláno 12. července Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července NAVITIMER Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raduzn1 Odesláno 12. července Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července NAVITIMER Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raduzn1 Odesláno 12. července Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července PREMIER Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raduzn1 Odesláno 12. července Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července PREMIER (Datora) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raduzn1 Odesláno 12. července Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července PREMIER (TOURBILLON) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raduzn1 Odesláno 12. července Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července TOP TIME Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raduzn1 Odesláno 12. července Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července CHRONOMAT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se