Jabko12 Odesláno 4. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2024 Ahoj všem, nemáte nějaké zajímavé tipy na hodinky? Cena okolo 100k max 130 Nejlépe in-house strojek Automaty nebo ruční nátah Velikost ideálně kolem 40 mm, L2L by mělo být max 50 mm, spíš ale méně. WR minimalně 100 m Zatím u mě vyhrávají Tudor BB58 černá klasika, ale ty modré jsou taky supr… Potřebuji nějakou inspiraci, díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 4. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2024 Nové, nebo použité? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jabko12 Odesláno 4. července 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2024 (upraveno) před 4 minutami, Bert napsal: Nové, nebo použité? Primárně vybírám nové, ale použitým se vlastně taky nebráním (pokud by se naskytla dobrá nabídka), zdejší inzeráty sleduji denně. Upraveno 4. července 2024 uživatelem Jabko12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 4. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2024 Palec hore. Hele, to zadání je tak široké .... Zkus se podívat na Glashutte Original. Použité za 5000 Euro už budou hezké. POkud bys do nich šel, vybočíš z řady. Nebo si kup Keleky s 5 minutovou repeticí. To budeš teprve frajer! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jabko12 Odesláno 4. července 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2024 před 12 minutami, Bert napsal: Palec hore. Hele, to zadání je tak široké .... Zkus se podívat na Dlashutte Original. Použité za 5000 Euro už budou hezké. POkud bys do nich šel, vybočíš z řady. Nebo si kup Keleky s 5 minutovou repeticí. To budeš teprve frajer! Tak takovej frajer nejspíš nebudu… O značce Kelek jsem nikdy neslyšel, hned jsem si ji musel najít… přesně proto jsem sem dal ten příspěvek, abych poznal i nějaké méně známe značky… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 4. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2024 @Jabko12 za tu cenu už by se daly najít i hezké GS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 4. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2024 Tak já to ještě jednou zkusím Vešel by ses do rozpočtu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jabko12 Odesláno 4. července 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2024 @Bert Hmm ty jsou zajímavé! Jen bych radši tmavší ciferník.. do tohohle jsem asi ještě nedozrál… ten strojek je ale supr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jabko12 Odesláno 4. července 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2024 @childe jj po těch občas pokukuju… ale spíš mi přišlo, že jsou mimo rozpočet. A vím, že si každej chválí zpracování, neměl jsem ale zatím možnost vidět na živo… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jabko12 Odesláno 4. července 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2024 před 3 hodinami, Bert napsal: Tak já to ještě jednou zkusím Vešel by ses do rozpočtu. Co to je, prosím, přesně za referenci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 4. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jabko12 Odesláno 5. července 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2024 @Bert budu o tom přemýšlet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 5. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2024 Jenom doplním: toto nejsou mé hodinky. Fotky pochází z inzerce. No, a info pro @Jabko12 zní: včera v noci mne jeden ze zasloužilých členů požádal o konatkt na prodejce ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jabko12 Odesláno 5. července 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2024 @Bert úplně v pohodě, já většinou impulzivně nekupuju… u mě tomu předchází důkladný výběr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danjel88 Odesláno 5. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2024 Corum Admiral's cup.. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ander Odesláno 6. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2024 A co toto.teraz v akci https://www.altman.cz/hodinky-carl-f-bucherer-patravi-autodate-0010617083301-223 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ander Odesláno 6. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2024 A ešte https://www.laco.de/sk/en/hodinky/hodinky-din-8330/hamburg-din-8330 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza 1234 Odesláno 6. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2024 Ahoj, mě se moc líbí Spirit flyback od Longines, ale jsou asi o chlup větší. V případě, že bys trval na menších, byl bych klidně sáhl po Recordech.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza 1234 Odesláno 6. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2024 Ale ty Tudory taky schvaluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jabko12 Odesláno 6. července 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2024 A co toto.teraz v akci https://www.altman.cz/hodinky-carl-f-bucherer-patravi-autodate-0010617083301-223Dobrý tip:-), slušná sleva!Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se