raduzn1 Odesláno 6. července Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července ...modré jsou opravdu super! Ale přiznávám, jsem více než zaujatý, pokud se jedná o Tudor. V 39mm máš i TUDOR BLACK BAY 58 GMT, TUDOR PELAGOS 39 REF. M25407N-0001, TUDOR BLACK BAY 39 REF. M79660-0002. atd., atd., atd... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jabko12 Odesláno 6. července Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července Ahoj, mě se moc líbí Spirit flyback od Longines, ale jsou asi o chlup větší. V případě, že bys trval na menších, byl bych klidně sáhl po Recordech..Jj, spirit flyback jsou moc pěkný! Velikost je na hraně, ale asi bych to snesl.. Jen mě to asi pořád o něco víc táhne k těm tudorům…Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jabko12 Odesláno 6. července Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července ...modré jsou opravdu super! Ale přiznávám, jsem více než zaujatý, pokud se jedná o Tudor. V 39mm máš i TUDOR BLACK BAY 58 GMT, TUDOR PELAGOS 39 REF. M25407N-0001, TUDOR BLACK BAY 39 REF. M79660-0002. atd., atd., atd... Jj, ty tudory jsou super! Koukám i na ty nové BB monochrome, ale ještě jsem je nezkoušel.. trochu se bojím, že mi budou velké…Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raduzn1 Odesláno 6. července Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července před 52 minutami, Jabko12 napsal: Jj, ty tudory jsou super! Koukám i na ty nové BB monochrome, ale ještě jsem je nezkoušel.. trochu se bojím, že mi budou velké… Sent from my iPhone using Tapatalk Ty jsou skvělé, mají certifikaci Metas a regulaci na tahu. Jen škoda, že není sněhová vločka na vteřinovce. Dle mého názoru je 41mm ideální (na moji ruku). Snad je příští rok udělají modré (lunetu i cifr) a běžím pro ně. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jabko12 Odesláno 6. července Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července Ty jsou skvělé, mají certifikaci Metas a regulaci na tahu. Jen škoda, že není sněhová vločka na vteřinovce. Dle mého názoru je 41mm ideální (na moji ruku). Snad je příští rok udělají modré (lunetu i cifr) a běžím pro ně. Ty jsou fakt krásný! A ten jubilee… musím si je zkusit!Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jabko12 Odesláno 6. července Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července A ještě se mi líběj Oris Big Crown 473. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 6. července Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července před 1 hodinou, raduzn1 napsal: A vítězem prázdninové soutěže o nejmizernější fotku hodinek se stává ...... 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raduzn1 Odesláno 6. července Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července před 17 minutami, Bert napsal: A vítězem prázdninové soutěže o nejmizernější fotku hodinek se stává ...... Musím víc než souhlasit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 6. července Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července před 1 minutou, raduzn1 napsal: Musím víc než souhlasit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 6. července Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července Fotka tzv. "na kuncáka",yes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jabko12 Odesláno 6. července Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července , kvalitu fotky jsem radsi taktně přešelSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza 1234 Odesláno 7. července Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července před 21 hodinami, Jabko12 napsal: Jj, spirit flyback jsou moc pěkný! Velikost je na hraně, ale asi bych to snesl.. Jen mě to asi pořád o něco víc táhne k těm tudorům… Sent from my iPhone using Tapatalk Rozumím, zrovna ty Tudory taky mají něco do sebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jabko12 Odesláno 18. července Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července Tak nakonec jsem se ujistil o tom, že BB58 jsou pro mně ty pravé! Jsou nádherný… 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal. Odesláno 18. července Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července Tak to velká gratulace. Jsou to krásné hodinky a určitě budou dlouho těšit! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jabko12 Odesláno 18. července Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července @Michal. díky moc! Nemohu z nich spustit oči… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LudvikVanBetoven Odesláno 3. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna V 6. 7. 2024 v 1:03, Danjel88 napsal: Corum Admiral's cup.. Přesně tak Corum, Franck Muller, Carl F. Bucherer, Parmigiany , Graham, Paul Picot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jabko12 Odesláno 4. srpna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna @LudvikVanBetoven ok, zajímavé tipy. Graham a paul picot jsem vůbec neznal.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LudvikVanBetoven Odesláno 4. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna před 13 minutami, Jabko12 napsal: @LudvikVanBetoven ok, zajímavé tipy. Graham a paul picot jsem vůbec neznal.. Graham i Paul Picot jsou nezávislé manufaktury, nicméně Picot je poslední dobou velmi kreativní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jabko12 Odesláno 4. srpna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna @LudvikVanBetoven jj, pěkné jsou! Ty Graham taky… moje srdce teď momentálně hoří stejně pro BB58… ale je fakt, že stejně už taky pokukuji, které budou další Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LudvikVanBetoven Odesláno 4. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna před 1 hodinou, Jabko12 napsal: @LudvikVanBetoven jj, pěkné jsou! Ty Graham taky… moje srdce teď momentálně hoří stejně pro BB58… ale je fakt, že stejně už taky pokukuji, které budou další Nevim co je BB58 ale srdce mě tahne k Franck Muller Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se