stando Odesláno 31. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 31. ledna 2009 Do vody moc liezt nechem.Obcas nejake rekreacne potapanie,ale nie je to nic moc.Jednoducho sa mi potapky pacia a 95% hodiniek ,co som kedy mal boli potapky.Nad Ullyse som tiez rozmyslal,ale este som ich nevidel na zivo.Becka som uz mal dvoje,PO jedny(bez chrona) a je mi za nimi trosicku smutno.Chcem vsak zmenu a tak sa mi okruh zuzuje na Omegy v cienom(YPO tvoje fotky nasvietene tou zazracnou lampickou su k uslintaniu)a IWCecka. Tie maju 42mm a tak musim zbehnut do Sheronu v BA a vyskusat ich. Dakujem za nazory hosi
Baker Odesláno 31. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2009 PO jedny(bez chrona) a je mi za nimi trosicku smutno. Jsem na tom uplne stejne, jsou to pekny hodinky.
Návštěvník YPO? Odesláno 31. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2009 Jsem na tom uplne stejne, jsou to pekny hodinky. akorát si dej pozor na výšku - nejsou nijak vysoké, což oceňuji, ale vím, že ty to máš jinak sám za sebe musím opět sdělit národu, že mě omega maximálně s**e jako značka, ale tyhle hodinky mají něco do sebe a mám je rád , asi si připadám jako upocenej craig
Baker Odesláno 31. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2009 akorát si dej pozor na výšku - nejsou nijak vysoké, což oceňuji, ale vím, že ty to máš jinak Ja vim, mel jsem oboje, 42mm i 45 mm
Návštěvník YPO? Odesláno 31. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2009 (upraveno) Ja vim, mel jsem oboje, 42mm i 45 mm to mi připomíná, že jsem měl troje stejný fortisy Upraveno 31. ledna 2009 uživatelem YPO?
mnovace Odesláno 31. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2009 já bych stando volil omegy seamaster p o protože jsou pěkné, mají inhouse kalibr, dají se použít jak k obleku tak k plavkám a na rady ypa nedej říká, že ho omega sere a už si koupil několikery
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se