nizkotucnytvaroh Odesláno 10. července Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července Hezký večer všem, Náhodou se mi poštěstilo se vyskytnout na akci pořádané zakladatelem ABlogToWatch Arielem Adamsem, při příležitosti představení eBay Authenticity Guarantee programu pro Evropu, a myslím, že by bylo fajn, se podělit o postřehy. Podle Smart Casual fronty u dvou almar kontrolujících guestlist, jsem usoudil, že jsem správně, a s pokorným, zrakem sklopeným, jsem prošel, a vyjel až do posledního patra moderního mrakodrapu, s řádným výhledem na celou Vídeň. Od Prateru, přes protiletecké věže z 2.sv.v. až po Dunaj. Než jsem se rozkoukal, ujal se mě sám Ariel, bohužel jsem nepožádal o fotku jak zbytek omladiny, jen jsem byl rád, že mi věnoval trochu času na pokec, a mile mě potěšilo, že v Evropě tráví aktuálně záměrně více času, a snaží se načíst naše dějiny, a něco tu poznat. Následovalo samotné představení programu, ze kterého jest podstatné, že hodinky jdou od prodejce k nezávislému hodináři - Stoll & co. Berlín, a od hodináře k zákazníkovi, kdy by měl posoudit nejen autenticitu, ale i stav vzhledem k původně inzerovanému. Služba je zdarma pro cibule nad 1.800€. Následoval volný pokec, a prohlížení soukromé sbírky pana Hirsche a nějaké raritní úlovky z eBaye. Celkem zajímavý byl stánek Carl Suchy & Sohne, další, znovuoživené značky, která málem zapadla. Zajímavostí je, že při překlápění data, se netočí datový disk, ale naopak okénko, které je vlastně vnější disk na ciferníku s výřezem. Cool! Děvčata roznášela zelený Gin tonic, který psal v tom vedru asi absinth na lačno, a přišlo i fajn degustační menu, po kterém bylo fajn, že všichni dále živě konverzovali a nikdo neutekl hned co se napral. A teď vážně, velký dík, že si s tím Ariel dal práci, a všem, kteří si ve středu večer udělali čas, jen proto, že je to zajímá. https://www.ablogtowatch.com/invite-ablogtowatch-ebay-celebrate-authenticity-guarantee-watches-in-vienna-on-july-10-2024/?fbclid=PAZXh0bgNhZW0CMTEAAab7GGTiP_q5AeSM8ClfHZxyeRbRUMV_W_FyqRHDug-XTXMHkpLrwfU_i8A_aem_QRKA0v2_zbPd7Szr-OxEOA 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 10. července Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července Jo a než na to zapomenu, Ariel se ptal co u nás, stojí za zmínku, tak jsem zmínil SEW, tak kdyby náhodou fakt dorazil @Skopky-Sonny zve na pivo? Ještě mě mile překvapil široký záběr hodinek účastníků. Od AP na rukou tak půlky osazenstva, přes Citizen Tsuyosy a Tissoty PRX kameramanů, Omega Snoopy na ruce typka z WatchClub Vienna, přes ZRC pana co stál vedle, a nechtěl ukázat co má v travel pouchi. Zbytek fotek dodám zítra. Díky, J. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 11. července Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 11. srpna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna (upraveno) Tak ještě oficiální report: https://www.ablogtowatch.com/recap-watch-enthusiasts-dealers-celebrate-ebay-authenticity-guarantee-in-vienna-austria/ Upraveno 11. srpna uživatelem nizkotucnytvaroh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skopky-Sonny Odesláno 13. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna V 10. 7. 2024 v 22:31, nizkotucnytvaroh napsal: Jo a než na to zapomenu, Ariel se ptal co u nás, stojí za zmínku, tak jsem zmínil SEW, tak kdyby náhodou fakt dorazil @Skopky-Sonny zve na pivo? Klóbrc dolů a poděkování, že jsi se o nás zmínil Já jim pár let zpět do redakce psal, ale zůstalo to bez odpvědi. Zkusím to tedy znovu, třeba je to už bude zajímat. Děkuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se