Přejít na obsah

Samsung Galaxy Watch 7 / Ultra

Ivan Lelák

Doporučené příspěvky

Před dvěma dny představil Samsung nové modely hodinek. Běžné Galaxy Watch 7 vypadají normálně, ale model Ultra je na Samsung celkem úlet, i když už před lety hranaté hodinky měl. Chytré hranaté hodinky s kulatým ciferníkem jsou neobvyklé, hranatý displej by v hranatém pouzdru mohl být větší a působil by víc jako klasická obrazovka mobilu, ale přesto se mi tenhle design líbí, do hranatého pouzdra se navíc vešla velká baterka. S podobným tvarem jsem měl kdysi mechanické Steinhart Aviation, dělá ho i Bell&Ross atd. 47 mm je opravdu kus hodinek, ale třeba právě zmíněné Steinharty měly myslím stejný rozměr a i když byly na mé ruce větší, stále ještě byly nositelné. Ultry jsou outdoorové hodinky, o čemž svědčí mj. těsnost do 10 Bar, odolnost IP68, mají prý garantovanou odolnost proti mořské vodě atd. Společenské určitě nejsou, ale koneckonců, na to mám mechanické hodinky - určitě si půjdu Ultry vyzkoušet a pokud by mi na ruce seděly, nevypadalo to blbě a byly nositelné jako univerzální denní hodinky, budu mít asi brouka v hlavě. A taky samozřejmě uvažuji, co by mi případně přinesly proti stávajícím GW6 Classic, které mají také 47 mm, i když jsou kulaté.

Je ale fakt, že jsem četl i dost negativních názorů na tenhle design - jak to máte vy? 

samsung-galaxy-watch-ultra-1-888x1024.jpg

Screenshot_20240703_115347_Chrome~01.jpg

Screenshot_20240703_114928_Chrome~01.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podľa mňa je to ukrutný dizajnový mačkopes a to skĺbenie tradičného kruhového tvaru do hranatého puzdra moc nevyšlo. Za mňa nie, toto sa nepodarilo. Nie som fanúšik Apple, ale myslím, že im to vyšlo podstatne lepšie.

Apple Watch Ultra 2 titán oranžový oceánsky remienok (1)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...