Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 53
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tak to je nádhera, obojí i ten chronograf akorát mi vadí trošku fotky tak aby udržely zájemce v napětí. Ten ciferník vypadá skoro jako sendvič ale asi to bude spíš gravírované. Z hlediska designu hodně zajímavé.

Odesláno

Nevím čím to - možná sekundovkou - ale tyto hodinky pro mě mají opravdu kouzlo. Pita - tak pěkně mi to zní + pěkný font písma + již zmíněná sekundovka, pouzdro, prostě všechno. :) Klik. Vážně je zvažuji, ale rozhodnutí až podle ceny.

Odesláno
Hodinky nemají korunku, netušíte jak se nastavuje čas? Souvisí to s dýnkem?

tipnul bych si, ze kroutis tim dynkem jak jsou tam ty kulicky. nektere vintage hodinky maji natahovani v dynku.

Odesláno

Pita ma na to dokonce patent - Pita-TSM (Time Setting Mechanism) a Pita-RT (Remote Transmission).Nastavuje se to lunetou. Navic maji byt nejak brutalne vodotesne, nejvodotesnejsi na svete nebo co ;-)

Odesláno
Pita ma na to dokonce patent - Pita-TSM (Time Setting Mechanism) a Pita-RT (Remote Transmission).Nastavuje se to lunetou. Navic maji byt nejak brutalne vodotesne, nejvodotesnejsi na svete nebo co ;-)

Cenu netušíš, nebo nějaké další info? Díky.

Odesláno (upraveno)

Jak jsem psal jinde - Pita s cenama docela dobry - prej do 3500,- a snad by meli byt na jare. Ale uz budou asi rozebrany. Nejlepsi je bud tam rovnou napsat, nebo Basel.

EDIT: Jeste citace z watchuseek- "This is the email I received from Mr Jimenez

We are finalizing the details of our Pita Oceana watch, and our idea is to start taking reservations from September onwards. The watch will be released in a limited and numbered edition in Spring 2009. Price range will be between 3000 and 3500 euros." (zde)

Upraveno uživatelem dknespl
Odesláno

Pokud to maji byt divery, proc nemaji klasicke signovani lunety na stopovani doby ponoru? Odpocet jsem videl myslim jen na regatach.

Odesláno (upraveno)

Tak nelze říct jinak, než že jsou fakt HUSTÝ....koukám PhoeniXi, že tvé nároky jsou betelné...:-)jsou slušný, ale ta výška pouzdra..víš kolik to je?..pod košili asi nic moc...nee?Cena také fajn...to bude přestup k "eRkám" ?...:-)

Upraveno uživatelem 7jerry7
  • po měsíci...
Odesláno

Na www.pita.es nové fotky a video. Je tam ukázaný i mechanismus toho seřizování. Vodotěsnost 5000m. Snad se dají už i objednávat.

Odesláno
Na www.pita.es nové fotky a video. Je tam ukázaný i mechanismus toho seřizování. Vodotěsnost 5000m. Snad se dají už i objednávat.

Díky za info. Jsou parádní!!! Seřizování pomocí dýnka je krásný unikát. Taky jsem se díval na ostaní produkci a každý model je mi něčím sympatický.

Odesláno

Pita jsou hodinky, ktere cim dele okukuju tim vic se mi libi! Kdyby nebyli na me moc drahe, asi bych si vylepil jejich plakat nad postel... Ted jeste je potkat na zivo... To se mi asi taky povede tezko:-(

• po měsících...
Odesláno

A které v tom snu budou figurovat nejvíce? U mě jednoznačně vede varianta "ROSE GOLD". Krasavice... Ta sekundovka, ta luneta, to pouzdro, ten číselník... Panebožešmarjapanoježišikriste, to jsou muka jak na kříži.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...