Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tohle je fakt zvlastni. Jeste, ze tam nemame ten "chronomag" to se dost nepovedlo :)

Dost jine nez predloha. Ty klasicke v ruznych barvach se daji koupit obcas za cca 25 nove nejen na chronu, i nize..

pak v tom nevidim extra smysl...

Odesláno

Kluci, omlouvám se, že vám do toho kecám, vůbec mi to ale nepříjde špatné, jak to popisujete.. Ohledně Wembley jen malá poznámka.. Odlišnost vidím ve zpracování číselníku - není tak matný (lehký lesk, "plechový" vzhled) a pak je přítomen sunburst v kombinací s fumé.. Tady sunburst chybí. Což samozřejmě nemusí být špatně. Jen když to porovnáváte, tak to zmiňuji.. Rád bych to viděl složené v kompletu, zase z toho můžete mít úplně jiný dojem :) 

Ať se podaří dotáhnout do zdárného konce, věřím, že to dobře dopadne a budu dále sledovat 👍

Odesláno (upraveno)

Ja se teda musim priznat, ze jsem z toho nejaky nestastny.... kdyz vidim treba ten napis chronomag.... 😅 tak mam strach jak to bude cele vypadat. Kdyby tady nekdo chtel zaujmout me misto, tak i s drobnou slevou uvolnim. Nechci to klukum kazit... kdyztak sz.

Edit: vim, ze nas se napis netyka.... 

Upraveno uživatelem chuckie2
Odesláno

Chuckie, nehadz flintu do zita. Viem ti potvrdit z vlastnych skusenosti, ze pri odovzdavani masiny pri pre-acceptance, nikdy nie je prvy kus na 100% podla zadania. Vzdy treba proces vyladit a nastavit. Takze podobne to bude aj tu.

Odesláno (upraveno)

Luneta i dýnko je za mě oukej, ale jinak hloubka té zlaté lunety je famózní. Tady jsem našel video klasické modré verze s bílými indexy a novým BoR náramkem. Mně ten BoR teda už trochu přijde okoukaný, ten s pevnými články mi přijde lepší. Ale je to o názoru.  
https://www.instagram.com/s/aGlnaGxpZ2h0OjE4Mjc1MDUzMDc4MTgxNzQx?story_media_id=3525744162934627948&igsh=MW83a3RtaW05aXp1Zw==

Upraveno uživatelem Greenhornik
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Ahoj hoši,

nějak to původní nadšení ve mne opadlo… asi sem se těšil že je budu mít na Vánoce a bohužel ..

Kdyby jste měli někdo zájem, přenechám svůj kousek 1/1 někomu, kdo se nestihl registrovat nebo sleduje toto vlákno a má zájem. 

Když zájem nebude, samozřejmě si je nechám .😅

Omlouvám se za komplikace, ale prostě to tak vnímám a nedělá mi to radost…

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...