tikzot Odesláno 5. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2024 Je to nejake divoké ve Vulcain ne že by se mi ta tmavá nelíbila, bylo by to komplet jiné
Harwey Odesláno 5. prosince 2024 Autor Nahlásit Odesláno 5. prosince 2024 V 5. 12. 2024 v 15:14, tikzot napsal: Je to nejake divoké ve Vulcain ne že by se mi ta tmavá nelíbila, bylo by to komplet jiné Rozšířit No rozhodni sa, teoreticky by uz tvoje boli hotove:) tak daj vediet ci chces tuto verziu.
chuckie2 Odesláno 6. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2024 Tohle je fakt zvlastni. Jeste, ze tam nemame ten "chronomag" to se dost nepovedlo Dost jine nez predloha. Ty klasicke v ruznych barvach se daji koupit obcas za cca 25 nove nejen na chronu, i nize.. pak v tom nevidim extra smysl...
Axel Odesláno 6. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2024 Kluci, omlouvám se, že vám do toho kecám, vůbec mi to ale nepříjde špatné, jak to popisujete.. Ohledně Wembley jen malá poznámka.. Odlišnost vidím ve zpracování číselníku - není tak matný (lehký lesk, "plechový" vzhled) a pak je přítomen sunburst v kombinací s fumé.. Tady sunburst chybí. Což samozřejmě nemusí být špatně. Jen když to porovnáváte, tak to zmiňuji.. Rád bych to viděl složené v kompletu, zase z toho můžete mít úplně jiný dojem Ať se podaří dotáhnout do zdárného konce, věřím, že to dobře dopadne a budu dále sledovat
Harwey Odesláno 7. prosince 2024 Autor Nahlásit Odesláno 7. prosince 2024 Diky za point. Nas dial je matt blue, to tu sedi. Fume je tiez ok, az na ten chybajuci biely prstienok v strede. Ono to dopadne v poriadku, neboj:) 1
chuckie2 Odesláno 12. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2024 (upraveno) Ja se teda musim priznat, ze jsem z toho nejaky nestastny.... kdyz vidim treba ten napis chronomag.... tak mam strach jak to bude cele vypadat. Kdyby tady nekdo chtel zaujmout me misto, tak i s drobnou slevou uvolnim. Nechci to klukum kazit... kdyztak sz. Edit: vim, ze nas se napis netyka.... Upraveno 12. prosince 2024 uživatelem chuckie2
AndyAaron Odesláno 12. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2024 Hodinarskou hantyrkou: nesundavej tah dokud ti jeste nedorazil remen 1
Harwey Odesláno 17. prosince 2024 Autor Nahlásit Odesláno 17. prosince 2024 Chuckie, nehadz flintu do zita. Viem ti potvrdit z vlastnych skusenosti, ze pri odovzdavani masiny pri pre-acceptance, nikdy nie je prvy kus na 100% podla zadania. Vzdy treba proces vyladit a nastavit. Takze podobne to bude aj tu.
Harwey Odesláno 18. prosince 2024 Autor Nahlásit Odesláno 18. prosince 2024 takze cifre by mali byt zaciatkom januara a tu su fotky dynka a keramickej vlozky
Harwey Odesláno 18. prosince 2024 Autor Nahlásit Odesláno 18. prosince 2024 este by som rad vedel, podla coho vyberaju, vyrabaju hlbku gravirovania vlozky lunety
AndyAaron Odesláno 18. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2024 Luneta vypada dobre. Napred jsem si rikal, jestli neni moc svetla, ale aspon bude jasne, ze neni cerna.Dynko asi cajk.
Greenhornik Odesláno 18. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2024 (upraveno) Luneta i dýnko je za mě oukej, ale jinak hloubka té zlaté lunety je famózní. Tady jsem našel video klasické modré verze s bílými indexy a novým BoR náramkem. Mně ten BoR teda už trochu přijde okoukaný, ten s pevnými články mi přijde lepší. Ale je to o názoru. https://www.instagram.com/s/aGlnaGxpZ2h0OjE4Mjc1MDUzMDc4MTgxNzQx?story_media_id=3525744162934627948&igsh=MW83a3RtaW05aXp1Zw== Upraveno 18. prosince 2024 uživatelem Greenhornik
Harwey Odesláno 18. prosince 2024 Autor Nahlásit Odesláno 18. prosince 2024 Dynko je podla mna podarene, modra luneta bude dufam v kontraste s matnym modrym cifrom.
Harwey Odesláno 8. ledna Autor Nahlásit Odesláno 8. ledna od poslednych sprav nie. nova potlac dialov bude tento mesiac. neverim zeby na tom usilovne pracovali cez sviatky a prazdniny 1
tikzot Odesláno 8. ledna Nahlásit Odesláno 8. ledna Ahoj hoši, nějak to původní nadšení ve mne opadlo… asi sem se těšil že je budu mít na Vánoce a bohužel .. Kdyby jste měli někdo zájem, přenechám svůj kousek 1/1 někomu, kdo se nestihl registrovat nebo sleduje toto vlákno a má zájem. Když zájem nebude, samozřejmě si je nechám . Omlouvám se za komplikace, ale prostě to tak vnímám a nedělá mi to radost…
Harwey Odesláno 9. ledna Autor Nahlásit Odesláno 9. ledna Kolegovia, kamarati, potrebovali by sme nahradnika v 1/1 piece unique limitke, tak sa prosim ohlaste.
Harwey Odesláno 22. ledna Autor Nahlásit Odesláno 22. ledna Leda ho*no. Pardon. Nic extra co by stalo za zmienku, stale cakam na prerobene cifre, a vseobecne na ine otazky co som este mal.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se