Greenhornik Odesláno 26. července 2024 Nahlásit Odesláno 26. července 2024 Za mě je nejlepší varianta xx/10. Pořadové číslo a zároveň je jasné, že je to desetikusová limitka.
Harwey Odesláno 30. července 2024 Autor Nahlásit Odesláno 30. července 2024 kolegovia, kamarati, tu je kvalitnejsi obrazok nasej limitky. akurat teraz mame dve varianty loga na dynku, za mna je povodne lepsie a ako teda s cislovanim? chceme xx/10 alebo 1 of 10?
Greenhornik Odesláno 30. července 2024 Nahlásit Odesláno 30. července 2024 Asi raději to původní, ale i to nové se dá. Číslování bych rád ve stylu XX/10.
furo Odesláno 30. července 2024 Nahlásit Odesláno 30. července 2024 za mňa logo pôvodné, číslovanie XX/10 mi príde ako lepšie. inak super práca a už sa teším na výsledok
chuckie2 Odesláno 30. července 2024 Nahlásit Odesláno 30. července 2024 Logo původní a s číslováním jsem ok s každou z variant.
Radim01 Odesláno 30. července 2024 Nahlásit Odesláno 30. července 2024 Puvodni logo, cislovani kterekoliv z obou.
AndyAaron Odesláno 4. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2024 @Harwey jaky je dalsi postup?O cislovani asi mame rozhodnuto. Takze rozdelit si cisla?Bude zaloha? Kdo ji bude vybirat? Nebo se to plati rovnou cele Vulkanu? Dik za info!
Harwey Odesláno 4. srpna 2024 Autor Nahlásit Odesláno 4. srpna 2024 Na vsetky tvoje otazky cakam odpovede. Zalohy, platby, vseobecne peniaze zatial nemam info, zatial viem o proforma invoice, ale kedy ju poslu, netusim. Cakam aj na potvrdenie sumy podla zvoleneho typu remienka... Resp., ak to bude jedna celkova suma, tak by som zalozil nejaky spolocny ucet asi vo Fio. Mozem skusit aj indivindi platby priamo aj s naslednym odoslanim priamo zaujemcovi. Nechcem zatial nic dopredu riesit, kym nemam iste informacie. Cislovanie asi uz mame urcene podla postupu prihlasovania. Ci si to chcete pomenit? Seznam ucastniku: 1. Harwey - ocelovy tah 2. AndyAaron - ocelovy tah + tropic 3. Tikzot - ocelovy tah + tropic 4. furo - tropic 5. Greenhornik - ocelový tah 6. Mareka01 - ocelovy tah 7. Radim01 - ocelovy tah + tropic 8. Aegwyn - tropic 9. chuckie2 - tropic 10. KFL - ocelovy tah + tropic 2
AndyAaron Odesláno 4. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2024 Jasne, parada.Jinak ja disponuju EUR uctem u Fio, tak pokud by byla duvera mistnich a bylo to potreba, tak to muzu povybirat a poslat Vulkanu. Uz jsem podobne pomahal financovat treba vlci limitku… 1
Harwey Odesláno 4. srpna 2024 Autor Nahlásit Odesláno 4. srpna 2024 Jeden fio ucet mam aj ja, kvoli korunam:) Nechcem ich ale miesat, nech je vsetko transparentne. Ked uz budeme pri platbach, myslim bude najmenej to zorganizovat. Najprv sa k tomu dostat!:)
Harwey Odesláno 6. srpna 2024 Autor Nahlásit Odesláno 6. srpna 2024 druha vec je cifernik, teraz s logom lebo, ze vraj, citujem: "Regarding the dial, we have to write a sign to make the difference between our production and a serial limited. We can delete your logo if you send us an email accepting that the color of the dial is not your property and that can be used for our own production." Popravde, by som bol radsej bez loga na cifri, ale zase chapem, ze chcu odlisit LE od standard produkcie. co myslite?
Harwey Odesláno 6. srpna 2024 Autor Nahlásit Odesláno 6. srpna 2024 este som zabudol, dodanie je zhruba koncom oktobra
Greenhornik Odesláno 6. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2024 Jestli to chápu správně, tak jim ty barvy přijdou tak dobrý, že by je výhledově rádi použili do jiné limitky nebo do standardní produkce.
Harwey Odesláno 6. srpna 2024 Autor Nahlásit Odesláno 6. srpna 2024 (upraveno) greenhornik, tak to chapem aj ja este som tiez zabudol prilozit komplet dizajn kuknite, ci tam nevidite nejaku chybu 1.zipNačítání informací Upraveno 6. srpna 2024 uživatelem Harwey
AndyAaron Odesláno 6. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2024 Ty jo, ja bych teda to logo na cifru nechtel, zvlast hned pod tim Vulkanem. Staci mi to na dynku... Klidne at si tu modrou pouzijou kde chcou. Ten gradientni cifr bude unikatni i tak a dynko je s oznacenim limitky, tak mi to je fuk jestli to jeste nekde pouzijou. Ale cifr bych rad cistej bez loga. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se