Marcel Odesláno 18. července Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července Zdravim, zaujimal by ma vas nazor na Oris v roku 2024. Pride mi ze o znacke uz nepocut a tohtorocny update aquis linie ma potesil az kym som nezistil ze vynechali 41,5mm uplne s “novinkami” ako quick release ci micro adjustment. Nadalej vydavaju modely ako teraz diver 65 s cal 400 a stale to nema ani jedno z toho. Nemyslite si ze je uz v pase vydavat nove hodinky bez tychto uz standardnych funkcii vdaka ktorym sa daju hodinky pohodlne nosit? Sam vlastnim Aquis model a chcel som si nan dokupit ich gumu. Kym som nezistil ze pre 41,5 model nemaju gumu s quick adjustom a ze si musim kupit 50€ srobovak aby som dal bracelet vobec dole…co je to apple v 90kach ? Pride mi to velmi zvlastne a znacka ako taka sa mi pomaly odcudzuje. p.s. Maju uzasneho maskota Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kbelik Odesláno 7. října Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října Přesně jak píšete u Oris aquis nevím zda vzít na gume nebo kovovy tah, jelikoz pripadne dokoupeni a vymena je celkem otravnaSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 7. října Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října před 32 minutami, Kbelik napsal: Přesně jak píšete u Oris aquis nevím zda vzít na gume nebo kovovy tah, jelikoz pripadne dokoupeni a vymena je celkem otravna Sent from my iPhone using Tapatalk Musíš mít idealně obojí mluvím z vlastní zkušenosti. Na tahu jsou uplně peckový,pohodlný a na gumě moderní, výrazný a flexibilní díky té posuvné sponě. Logo Oris boží.. Já to řešil tak, že jsem přes "zimu" nosil tah a přes léto gumu, takže jsem se s tím přehazováním nesral tak často a užil jsem si obou variant dostatek. Použil jsem k výměně malinký plochý šroubováček ze setu co jsem měl doma v nářadí, nemusíš mít přímo ten jejich trojhran nebo co to je. Každopádně Aquisy na mě celou dobu co jsem je nosil působily hodnotněji než kolik stojí. Jsou to fakt pecka hodinky! Nebýt chronobundu a nechtít zkusit Breitle tak je mám na furt ve sbírce. Holt můj budget je nastaven na systém prodej a kup. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kbelik Odesláno 7. října Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října A jakou barevnou kombinaci a velikost jste u Oris Aquis zvolil?Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 7. října Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října (upraveno) Já měl na ně gumu černou, oranžovou, tah a ještě kůži. Jo a jsou to 43,5mm Upraveno 7. října uživatelem Spongebob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 7. října Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října Mají prostě dost tváří jen si je musíš dokoupit a s výměnou si pohrát Ale není to nic hroznýho. Ps: Ta kůže byla samozřejmě zakázkovka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kbelik Odesláno 7. října Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října Ty Orisy jsou proste krasny a vyvazeny na prvni pohled clovek co se vyzna v hodinkach tak vi, ze se jedna o Aquisy.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kbelik Odesláno 8. října Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října Mají prostě dost tváří jen si je musíš dokoupit a s výměnou si pohrát Ale není to nic hroznýho. Ps: Ta kůže byla samozřejmě zakázkovka.Mohu se zeptat zda po zkusenosti, kdyby jste mel vybrat bud kovotah nebo guma, tak co? Proste jen jeden reminek pro Orisky Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 8. října Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října (upraveno) Před hodinou, Kbelik napsal: Mohu se zeptat zda po zkusenosti, kdyby jste mel vybrat bud kovotah nebo guma, tak co? Proste jen jeden reminek pro Orisky Sent from my iPhone using Tapatalk Tah, jak jsem ho koupil tak jsem je snad pul roku nesundal z ruky. Ps: a tykej mi.. Upraveno 8. října uživatelem Spongebob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kbelik Odesláno 8. října Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října Tah, jak jsem ho koupil tak jsem je snad pul roku nesundal z ruky. Ps: a tykej mi.. Na ty gume me laka ta genialni posuvna spona. Jinak za jake Breitlingy jsi vymenil Oris? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 8. října Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října (upraveno) Jo, ta spona je fakt pecka.. ale pokud je koupíš na čemkoliv tak stejně dokoupíš to druhé ze zvědavosti to mi věř. Nemusí to být nutně hned..ale uděláš si radost za rok třeba k narozkám nebo tak. Podle finančních možností. Mě už přišly velký, asi dozrávám, tak Colty 41mm. Upraveno 8. října uživatelem Spongebob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcel Odesláno 8. října Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října před 58 minutami, Kbelik napsal: Na ty gume me laka ta genialni posuvna spona. Jinak za jake Breitlingy jsi vymenil Oris? Mne sa zdá, že ta posuvná spona je v aktuálnom katalógu len pre 43,5mm modely, je to trochu obmedzujúce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 9. října Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října před 18 hodinami, Marcel napsal: Mne sa zdá, že ta posuvná spona je v aktuálnom katalógu len pre 43,5mm modely, je to trochu obmedzujúce Je to tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kbelik Odesláno 9. října Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října Je to tak.Tak to je skoda a jaka spona je u tech 41,5mm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 9. října Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října před 5 minutami, Kbelik napsal: Tak to je skoda a jaka spona je u tech 41,5mm? Kratší bez regulace, víc nevím, nemám přímou zkušenost. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kbelik Odesláno 9. října Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října Co rikate na tento cifernik 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcel Odesláno 15. října Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října V 9. 10. 2024 v 21:06, Kbelik napsal: Co rikate na tento cifernik Ja som teda s nim uplne spokojny nemal som v plane ich kupit, tiez ma moc nelakali, avsak ked som siel k AD vyskusat velkost tak som tam uvidel upcycle ako jediny model v 41 a hned som sa zamiloval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kbelik Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října Ja som teda s nim uplne spokojny nemal som v plane ich kupit, tiez ma moc nelakali, avsak ked som siel k AD vyskusat velkost tak som tam uvidel upcycle ako jediny model v 41 a hned som sa zamiloval. Super cifernik, zajimavy je ze kazdy je jiny a clovek ma v tomto pripade unikani hodinky s jedinecny designem 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 25. října Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října pre fandov https://www.oris.ch/en-SK/product/gift/oris-crest-cap/78-9055-1016?mc_cid=9d80e67a0b&mc_eid=08c46d61ee 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcel Odesláno 26. října Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října (upraveno) V 25. 10. 2024 v 7:37, Harwey napsal: pre fandov https://www.oris.ch/en-SK/product/gift/oris-crest-cap/78-9055-1016?mc_cid=9d80e67a0b&mc_eid=08c46d61ee Nie som asi úplne cielová skupina ale tá ich mikina s maskotom vyzerá super Upraveno 26. října uživatelem Marcel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se