Nicolas02 Odesláno 19. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2024 Zdravím pánové, Prodám novou (50 km jetou) helmu značky SCHUBERTH model E2. Helma nová jen vyzkoušena, včetně krabice a faktury i fusaku atd. Helma přihlášena do programu SCHUBERTH na výměnu po nehodě za 1/3 cen. Na prodejně mi byla a teď mě po cca 20min ( v kukle) bolí hlava. Nemám rad vracení věcí a tak radši prodám se slevou ať někomu udělá radost. Mám Arai a Shoei ty mi sedí lip. pro členy sleva 1000,- proti jiným portálům tedy 11500,-Kč nebo výměna za hodinky, nože, cenné mince atd. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnb01 Odesláno 19. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2024 Ahoj, pokud se nepletu nevidím velikost helmy. Děkuji Honza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky