Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
Odesláno

Jsou vskutku krásné. Nemýlím-li se je to model 3876.50.31. Mají opravdu něco do sebe, ta fáze měsíce je kouzelná, chronograf se hodí vždy, cena celkem rozumná. Bohužel mne mrzí, že mají ruční nátah, jsou kvůli tomu dosti nepraktické. Chápu sice, že je to tradice již z dob cesty Speedmasteru do vemíru, ale kvůli tomu by u mne v šuplíčku neměly bohužel místo.

Odesláno
  Jay Doll napsal:
Jsou vskutku krásné. Nemýlím-li se je to model 3876.50.31. Mají opravdu něco do sebe, ta fáze měsíce je kouzelná, chronograf se hodí vždy, cena celkem rozumná. Bohužel mne mrzí, že mají ruční nátah, jsou kvůli tomu dosti nepraktické. Chápu sice, že je to tradice již z dob cesty Speedmasteru do vemíru, ale kvůli tomu by u mne v šuplíčku neměly bohužel místo.

No myslim ze to nie su hodinky do suplika ale na 100% pobyt na ruke. A clovek si na to ze kazde rano ma pokrutit korunkou zvykne a casom sa mu to bude zdat ako nutnost. Mam sice automaty, ale vzdy bolo pre mna natahovanie hodiniek cosi kuzelne :) Inak ta faza mesiaca prijemene ozivila cifernik a cele hodinky su teraz velmi svieze. Urcite chvalim!

Odesláno
  Jay Doll napsal:

Hehe, to ja myslim, ze chrono s rucnim natahem je vychytavka velka:-)

Mesicek ciferniku opravdu pomohl, navic k tomu vesmiru tak nejak patri. Jsou krasne!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...