SadClown Odesláno 20. července 2024 Nahlásit Odesláno 20. července 2024 Už nějakou dobu jsem řešil že mi chybí zelený ciferník. Měl jsem v merku pár modelů, který měli hezký zelený cifr, ale vždy mi na nich něco vadilo. A pak to přišlo, v sekci "Prodám" se objevil tento kousek se vším co k nim patří a ve stavu nových hodinek. Červík v hlavě začal vrtat a já odolával asi týden. Jelikož má vůle je slabá asi jako káva bez kofeinu, tak jsem na inzerát odpověděl a domluvili jsme se na vyzkoušení na konci týdne. Hned jak jsem otevřel pouzdro s hodinkami, tak jsem věděl že je hotovo. Technická data si každý hned najde, tak s nimi nebudu zatěžovat. Pocit po druhém dni nošení je úžasný. Hodinky na ruku sedly jak prd*l na hrnec. Díky malé výšce (necelých 11 mm) a příjemnému tahu o nich vůbec nevím. Teda vlastně vím protože na ně pořád koukám. Zpracování pouzdra a tahu je na ultimátní úrovni, střídání broušenýcha leštěných povrchů se krásně doplňuje. Pohled přes otevřené dýnko je až orgasmický. A pak ten cifr...ten cifr co je v interiéru se slabším světlem šedý až černý, ale na slunci se rozzáří jako supernova a ukáže svůj gilošovaný motiv slunečních paprsků. Jediné co bych přivítal je mikroregulace na sponě v těchto horkých dnech. Ale já jim to rád odpustím.
xcmaniax Odesláno 20. července 2024 Nahlásit Odesláno 20. července 2024 Wau, gratuluji k vyspělé volbě! Měl jsem před časem modrý cifr a byly to úžasné hodinky. Neskutečně pohodlný a pamatuji si, že u lidí, kterým jinak hodinky nic neříkají, sbíraly kladné body. Ať se dobře nosí!
SadClown Odesláno 20. července 2024 Autor Nahlásit Odesláno 20. července 2024 V 20. 7. 2024 v 11:18, xcmaniax napsal: Wau, gratuluji k vyspělé volbě! Měl jsem před časem modrý cifr a byly to úžasné hodinky. Neskutečně pohodlný a pamatuji si, že u lidí, kterým jinak hodinky nic neříkají, sbíraly kladné body. Ať se dobře nosí! Rozšířit Děkuji. Můžu potvrdit, že lidé kteří si hodinek většinou nevšímají se na ně ptají.
Aclaim Odesláno 26. července 2024 Nahlásit Odesláno 26. července 2024 Jsou DOKONALÉ, gratulace, koukal jsem na ně celou dobu, co byly v prodeji. Jedny z nejkrásnějších, co tady kdy kdo nabízel, myslím si já. 1
Tomak Odesláno 29. července 2024 Nahlásit Odesláno 29. července 2024 Gratuluji k super kousku, Laureata jsou nádherný, a to snad ve všech barevných variacích. Se zájmem jsem je sledoval v prodejním vlákně, a lehce mne odrazovalo, že nemají žádnou lepší ochranu proti magnetismu, mikroregulaci na tahu a u tohoto kousku též luminiscenci. Ale designově jsou pro mne Laureata naprostá špička, ani si momentálně nevybavuji jiné hodinky, které by na mé relativně tenké ruce vypadaly lépe, a tobě samozřejmě taky perfektně seknou
SadClown Odesláno 29. července 2024 Autor Nahlásit Odesláno 29. července 2024 V 29. 7. 2024 v 7:22, Tomak napsal: Gratuluji k super kousku, Laureata jsou nádherný, a to snad ve všech barevných variacích. Se zájmem jsem je sledoval v prodejním vlákně, a lehce mne odrazovalo, že nemají žádnou lepší ochranu proti magnetismu, mikroregulaci na tahu a u tohoto kousku též luminiscenci. Ale designově jsou pro mne Laureata naprostá špička, ani si momentálně nevybavuji jiné hodinky, které by na mé relativně tenké ruce vypadaly lépe, a tobě samozřejmě taky perfektně seknou Rozšířit Díky! Mikroregulace naštěstí na mojí ruku není úplně potřeba, jelikož i v těchto vedrech se dají hodinky pohodlně nosit. Ta lumi pro mě problém není, jelikož je nosím 99% času přes den a s hodinkami nespím, jsou to moje jediné hodinky bez ní a musím říct, že si na ní vpodstatě nevzpomenu. Díky tomu mají také čistčí design.
Jabko12 Odesláno 4. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2024 Jsou krásný! Taky jsem je v inzerci zaregistroval… ta zlená je nadherná, u laureato se mi ještě líbí hnědá až zlatá… třeba jednou se mi taky poštěstí mít tento model..
SadClown Odesláno 4. srpna 2024 Autor Nahlásit Odesláno 4. srpna 2024 V 4. 8. 2024 v 19:04, Jabko12 napsal: Jsou krásný! Taky jsem je v inzerci zaregistroval… ta zlená je nadherná, u laureato se mi ještě líbí hnědá až zlatá… třeba jednou se mi taky poštěstí mít tento model.. Rozšířit Já měl v merku ještě Infinity Edition, ty zlaté ručičky v kombinaci s onyxem vypadají také krásně. Ale když jsem viděl tu zelenou, tak jsem prostě musel.
Jabko12 Odesláno 4. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2024 @SadClown to naprosto chápu.. naštestí jsem je neviděl na živo
SadClown Odesláno 4. srpna 2024 Autor Nahlásit Odesláno 4. srpna 2024 Jako celá schůzka trvala asi hodinu, ale po 4 minutách byl obchod hotový a zbytek byl pokec
Jabko12 Odesláno 13. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2024 Jak jednoduché..:-) Je fajn si pokecat se stejně “postiženým” člověkem:-D.
Postal80 Odesláno 14. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2024 V 29. 7. 2024 v 7:22, Tomak napsal: Gratuluji k super kousku, Laureata jsou nádherný, a to snad ve všech barevných variacích. Se zájmem jsem je sledoval v prodejním vlákně, a lehce mne odrazovalo, že nemají žádnou lepší ochranu proti magnetismu, mikroregulaci na tahu a u tohoto kousku též luminiscenci. Ale designově jsou pro mne Laureata naprostá špička, ani si momentálně nevybavuji jiné hodinky, které by na mé relativně tenké ruce vypadaly lépe, a tobě samozřejmě taky perfektně seknou Rozšířit které by na mé relativně tenké ruce vypadaly lépe - já vím- AP RO Jumbo. Ne dělám si prdel. Taky se na ně dívám, jsou krasne.. pro me je strop ten zeleny vafle cifr.
SadClown Odesláno 14. srpna 2024 Autor Nahlásit Odesláno 14. srpna 2024 Vafle je klasika, ale tohle prostě rve oči a přitom celkové působí čistčím dojmem. Ale proti gustu... 1
Tomak Odesláno 15. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2024 Též bych bral o něco raději vafle, asi už kvůli lumi. Jak je to vlastně v ČR s možností servisu GP ? 1
SadClown Odesláno 15. srpna 2024 Autor Nahlásit Odesláno 15. srpna 2024 V 15. 8. 2024 v 6:30, Tomak napsal: Též bych bral o něco raději vafle, asi už kvůli lumi. Jak je to vlastně v ČR s možností servisu GP ? Rozšířit Lumi mi nechybí, hodinky nosím převážně přes den a nespím s nimi. AD je Benny, takže žádný problém
DarylVanHorne Odesláno 17. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2024 Design je věc vkusu, důležité je že dělají radost a nás potěší pohledem na neotřelé kousky, které jsou mimo vlnu main streamu 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se