MilanCZ Odesláno 29. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2024 Ahoj všem, chtěl bych poptat hodinky OMEGA MOONWATCH PROFESSIONAL. Bude mi letos 35 a chtěl bych se trochu "odměnit". Pokud by někdo zvažoval prodej svých hodinek, prosím, zašlete mi nabídky do soukromé zprávy. Ideální by bylo: osobní předání s kávou nebo obědem - na mě (Praha nebo okolí, jsem od Rakovníka) velikost hodinek 42mm, stáří + - 5 let. kompletní balení vč. dokladů, pokud by byl "big box" je to + hezký stav hodinek, přeci jen to budou moje 1. lepší hodinky a všude se budu chlubit To nejdůležitější - cena: Za haselitové bych nabídl 100K +, Za safírové 120k +, ale jsem otevřený domluvě. Děkuji za prostor. Milan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 11. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2024 SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanCZ Odesláno 13. září 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2024 Ahoj, protože zatím nemám, přihazuji na 110k za haselit a 130k za safír. Díky moc za prostor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 15. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2024 jedny za 110 jsou na bazoši, ale asi už je budeš znát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveDV2 Odesláno 3. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2024 V 16. 9. 2024 v 0:42, Jerryl napsal: jedny za 110 jsou na bazoši, ale asi už je budeš znát A. je s těmi na bazoši něco špatně že jsou tam tak dlouho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 3. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2024 Teď jsou tam asi jiné za 115 Nepředpokládám, že by s nimi mělo být něco špatně, ale spíš se teď obecně hodinky hůř prodávají a ještě k tomu celkem drahé přes bazoš. Jinak mohu doporučit, pro jistotu kupujícího, využít kontrolu originality v servisu u Dušáka Na Příkopě, stojí to asi 500 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se