Atewa Odesláno 30. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2024 Ahoj všem, dovoluji si nabídnout k prodeji Apple watch 8 v nerezi se safírovým sklem ve verzi cellular a ve velikosti 45 mm. Pořízeny v listopadu 2023 na Alza. Důvod prodeje je, že je prostě nenosím - po letech jsem to zase zkusil, ale nenaplňuje mě mít mobil i na zápěstí. Dle mého super stav - ten safír a nerez fakt drží, viz fotky. Inkoustový řemínek jsem dal ženě (prodávám bez něj) - pořízen extra Nike sportband - viz obrázek + nějaký no name magnetický na Alza. Prodám za 9 tisíc rovných. Ideálně osobka v Praze. V případě nutnosti zvládnu i zásilkovnu. Moc díky K. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atewa Odesláno 3. srpna 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2024 Up, případně při solidním jednání mírná sleva z ceny možná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atewa Odesláno 21. srpna 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2024 Nějak jsem tu na ně zapomněl tak Up a zároveň sleva na 8 tisíc rovných. Pár dotazů bylo ke kapacitě baterie, ta je na 99 %, tzn skoro jako nová. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky