Návštěvník krystekomega Odesláno 29. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2009 (upraveno) Dziękuję Děkuji Ti Ps. Pěkné hodinky Ps. Nice watches Upraveno 29. listopadu 2009 uživatelem krystekomega Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 16. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2010 Ach jo, byly vážně krásné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 16. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2010 a zase ta růžová... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 16. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2010 však ta spodní ruka, to je spajdy, to bylo v létě, když jsme se fakt ještě měli hodně rádi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 16. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2010 já si to myslel, ale nechtěl jsem to napsat tak veřejně... to jste u porubského kulturáku, jak byl naposledy u babičky, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 16. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2010 taky by jste mohli se Spajdym držet za ruce tak, aby mu byly vidět hodinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 16. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2010 Peta-Biker napsal: Ach jo, byly vážně krásné. Buď rád, že ses jich zbavil! 2254 je prokletí! Už několik měsíců přemýšlím, co dál.... A nic mě nějak zatím nepřesvědčuje..... Zmatek nad zmatek! Kdybych nebyl debil, klidně bych si mohl říct, že jsou to "definitivní". Ale nejsou; to nemohu říct. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 17. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2010 tombed napsal: já si to myslel, ale nechtěl jsem to napsat tak veřejně... to jste u porubského kulturáku, jak byl naposledy u babičky, ne? Ja jsem tenkrat zadny nemel, me s Buzzbikerem na case vubec nezalezelo, my jsme byli pany sveho casu, navic tenkrat byl Petr tak nezny, nevim co se s nim stalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 17. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2010 Tie hodinky majú fakt niečo do seba. Mohli by byť definitívne hodinky pre nositeľa s obvodom zápästia cca 18 cm, ktorý sa nestihne stať chronomagorom. Pre chronomagora totiž nič definitívne neexistuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
idaho.cz Odesláno 17. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2010 Dle meho to jsou jedny z nejhezcich hodinek Omegy - v jednoduchosti je krasa.. Ale stale se nemuzu rozhodnout, zda se mi libi vice tyto Seamastery ci Speedmastery chrono.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se