Caszidy Odesláno 13. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2024 Prosím o radu K mým Lorier Safari jsem si na "doplnění" jejich "Rolex Explorer vibes" pořídil před notnou dobou oyster tah. Bohužel s ohledem na fakt, že mají rozpětí pouze 18mm to značně limitovalo výběr obchodů (ty osvědčené jako Strapcode, WatchGecko, StrapsCo atd. 18mm oyster nenabízely), takže jsem skončil u francouzského obchodu Nato Esprit a vzal oyster od nich. Kvalita nijak závratná, ale pro mé účely ("scratch the itch") dostačující, ovšem až na sponu, která byla prostě katastrofální. Tak jsem opět zabrousil na Strapcode a objednal si od nich hezkou překlápěcí sponu, která měla dokonce i nějakou dekorativní úpravu (viz foto). Nicméně abych se přes tuhle dlouhou expozici dostal k jádru věci - spona je sice hezká, bytelná atd., avšak hrany na vnitřní straně jsou na můj vkus prostě příliš ostré (viz foto) a dost tlačí na zápěstí na ruce. Představoval bych si daleko "zaoblenější" úpravu, aby to bylo pohodlnější na nošení. Má otázka tedy je - máte někdo prosím nějaký osvědčený způsob, jak ty hrany obrousit/zaoblit? Vůbec s tímto nemám zkušenosti a napadá mě jen "na prasáka" koupit nějaký jemný "šmirglpapír" a zkusit to tím, jenže to určitě totálně "zprasím" ten povrch (na druhou stranu, bude to v místě - vnitřní strana, kde by to vlastně nemělo být vidět). Díky za případné rady PS: vracet sponu nechci (už je to navíc asi dávno po vypršení lhůty pro vrácení) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 13. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2024 (upraveno) smirgel, pilnik, hocico, nevidim na tom nic extra ano este dremelka napriklad Upraveno 13. srpna 2024 uživatelem Harwey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 13. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2024 Používám elektrický leštičky nehtů, nejprve hrubší kovový nástavec, pak ty jemnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 13. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2024 (upraveno) Třeba tuhle Upraveno 13. srpna 2024 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Caszidy Odesláno 13. srpna 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2024 Super, díky moc oběma za tipy To s tou leštičkou nehtů by mě fakt nenapadlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 13. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2024 Něco podobnýho mi přítelkyně taky říkala, když si kupovala novou. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Caszidy Odesláno 13. srpna 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2024 To si dovedu představit, že určitě ocenila 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Caszidy Odesláno 18. srpna 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2024 Kdyby to někomu pomohlo, tak jsem v Bauhausu objevil a použil toto https://www.bauhaus.cz/craftomat-brusny-kolik-22378002 (dá se to nasadit v podstatě na jakoukoliv vrtačku) a s výsledkem jsem vcelku spokojený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se