DarylVanHorne Odesláno 18. srpna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna před 2 minutami, 4st0n napsal: Moc pekne, davaji mi takove PP Aquanaut vibes. Casto naznacujes, ze jsi dostal za sve penize hodne hodinky... Přesně tak a platilo by to i při nákupu v ČR - Tyhle hodinky jsou prostě super Ano, v CH jsou o něco levnější a dá se i zažádat o vrácení, ale o tom to není... Nebyl to úplně impulzní nákup, jen v CH jsem naživo viděl ty varianty, po kterých jsem koukal jen na netu a hned jsem měl jasno, že je musím mit. Jaký jiný suvenýr si také přivézt z CH? Victorinox... OK, ten jsem si koupil taky 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 18. srpna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna před 10 minutami, 4st0n napsal: Moc pekne, davaji mi takove PP Aquanaut vibes. To jsem už řešil s členem fóra @Willie McBride s výsledkem: MIDO TV: 1973 PP Nautilus: 1976 PP Aquanaut: 1997 Takže leda naopak, ale to se asi nesmí říkat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miliusportos Odesláno 20. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna Tyhle jediné TV jsem naživo neviděl. Nejsem moc na zlatou barvu, ale nepochybuji, že naživo budou stejně skvělé jako ostatní barevné verze. Ta datumovka je podle mě úplná BOMBA. Modrá a černá verze ciferníku jsou v reálu top a nepochybuji, že i tahle bude. Když jsem je tehdy viděl naživo, připadalo mi, že ty TV jsou oproti Ocean Star GMT ještě o level výš. Takže kdybych hodnotil čistě hodinky, určitě bych bral jedny z těchto, možná radši než moje nové GMT. Ale nevzal jsem je a rozhodl jsem se pro Mido Ocean Star GMT, protože vůbec nevím, jak bych tyhle nosil a k čemu by se hodily. Jsou pro mě prostě mimo, asi bych neměl na to vzít si žádné "hranaté" hodinky. V tomhle je moje chronománie asi ještě v plenkách... A ten nůž k tomu? Ten je boží! Nevím, jestli je to klišé, a nejsem si jistý, jestli se to vyplatí koupit tam, když vezmu v potaz ceny u některých našich obchodů, kde nám obchodník cenu hodinek v mailu upraví. Ale naprosto to chápu – nádherný způsob, jak si už tak krásné místo udělat ještě hezčí. I kdyby tam pršelo celou dovolenou, s těmi hodinkami by to mělo své kouzlo.Trocha jsi mě namotivoval, třeba na bezcelní Livigno(aby byl důvod utrácet) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 20. srpna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna @miliusportos Ne, to opravdu nebylo o tom, že je tam jedu koupit, ale rozhodně jsem věděl, že chci vidět všechny verze naživo. Možná by dali slevu, možná ne, to se ale nedozvím, já z nich byl úplně nadšený a ani mne nenapadlo se zeptat No jo, blbej turista na výletě. Ale teď je budu mít spojené s úžasnou dovolenou v CH, takže se to vyplatilo. A jak jsem psal výše, taky nejsem na zlato, ale tohle mě fakt bere. Bhužel mám stejný problem, o jakém píšeš - nevím vlastně k čemu je nosit, ale upřímně je mi to fuk. Až na ně bude nálada, tak si je vezmu třeba k džínům a tričku. Ne všichni majitelé PP, VC a AP nosí své hodinky pouze k obleku a slavnostním příležitostem. Seamastery jsou potápěčský sportovní model a lidé si ho berou i k obleku, takže je to vlastně už všechno jedno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna Parádní jste to měli spojený s nákupem hodinek a tak to má být Maťák super, Zermatt super, hodinky super 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 3. září Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září Moc hezký hodinky, celá řada, jenom by se mi víc líbily bez big date. Je to sice za velice rozumnej peníz komplikace navíc, ale zrovna já nemám big date rád, nebo mohlo bejt aspoň dole nebo na straně, prostě ne nahoře. Stejně jak stěrač na jinak dokonalých Orient Star. Bez něj je taky nekoupíš. Tohle teda není úplně no go jako ten stěrač, ale za 25 s malou datumovkou na 6. hodině už by mi ocelové (když si to teď po sobě čtu, tak si říkám, možná i zlaté) na tahu asi prděly na ruce. Prohlíd jsem je jenom přes sklo vitríny, ale můžu říct, že zpracování nemá chybu. Třeba výrobce vyslyší mé přání a já budu mít taky jedny hranáče. A za mě je teda škoda koupit takovýhle hodinky bez tahu. Guma je sice moc hezká, ale tah je tah a hlavně na hranáčích. Ale mě neposlouchej já mám zrovna na ruce Hamilton Murph 42 jak jinak než na tahu i když se mi na obyčejný plochý silný kůži líbí moc, tak to prostě dýl jak den nedávám a nebejt tahu, ležely by v hodinkovnici v zapomnění. Díky tahu je mám na ruce tak dlouho, že už se mi zastavily všechny Seika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 4. září Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září V 3. 9. 2024 v 22:09, Jiří Sedlák napsal: za mě je teda škoda koupit takovýhle hodinky bez tahu. Guma je sice moc hezká, ale tah je tah a hlavně na hranáčích. Když se nad tím zamyslím, tak vlastně mám jen jedny hodinky na tahu Moje pracka, obzvláště v létě mění velikost, jako chobotnice barvy. Z toho důvodu dávám přednost řemenu a tento od MIDO je velmi ale opravdu velmi povedený. Navíc ke zlaté není varianta s tahem. Dlouho před koupí jsem uvažoval, zda ocel na tahu a dokoupit gumu, nebo zlatě na gumě. Zlaté to vyhrály na celé čáře a že nejsou na tahu mi absolutně vůbec nevadí. Co se týká Big Date a jeho umístění, tak trochu to bije do očí, ale to je vlastně super, konečně mám hodinky, u kterých nemusím mžourat na datum. Ano na pozici 6 by bylo asi lepší, ale upřímně... Stále o 100% lepší na 12h než na 3, 9, nebo nedej bože jinde Tsíc lidí, tisíc chutí. Já jsem spokojený maximálně. A za tu cenu lepší "nekulaté" hodinky těžko pohledat (zvlášť, když k tomu přidáme ten BigDate). 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se