Salamaster Odesláno 19. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2024 Moon-phase, nejzbytečnější a zároveň nejkrásnější komplikace, proto zakládám toto téma, kde by mě zajímalo, kdo z výrobců má dle vás nejhezčí moon-phase či připadně vaše krásné kousky . Hodinky s funkční měsíční fází jsou určitě na mém vysněném seznamu Takže začínám a vybírám Blancpain Villeret Quantième Complet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2024 Už jsem je měl tenkrát defakto koupené...Zenith Grande date open, kdyby se náhodou neobjevil ve stejný čas jiný fešák. Do dnes mě ale fascinují, jsou krásné a myslím že je i jeden kousek byl nebo stále je v prodejním vlákně 4 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salamaster Odesláno 19. srpna 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2024 od Zenithu jsem snad nikdy moon-phase neviděl , asi ani skeleton s moon-phase , jistě jsou fascinující Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 19. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2024 Stacilo pokracovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salamaster Odesláno 19. srpna 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2024 Nevšiml jsem si ho, jelikož je 14 let staré Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se