papun Odesláno 23. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna Byl to takový neplánovaný kup - Zeppelin jednorucky. Nicméně za těch 3.500,- nové jsem to musel zkusit. Velikost 36, ale to mi nevadí ba naopak. Ciferník je dost do kraje, takže se to opticky zvětší. Vůbec tedy neřeším, že jsou oficiálně dámské. Originální hnědý řemen je naprostý humus. To co tam mám teď je taky humus, ale aspoň černý. Ciferník má hezký tmavý modrý sunbrust Působí to dobře, čitelnost dobrá. Škoda datumu, podle mě jednorucky mají být tak free, že je úplně jedno jaký je den, ale když už tam je, tak že aspoň černý věnec. Zatím jen rychlá fotka. Časem něco přidám. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 23. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna Pokud ta cena souhlasí cena 3500,- Kč za nové hodinky, tak bez debat super kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 24. srpna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna Ano souhlasí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 24. srpna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna Kdo by měl zájem, tak mrkněte na Žilka hodinky. Na Zeppelin tam mají obecně mega slevy a jednorucky tam jsou tři varianty včetně té mojí za těch 3.500,-. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se