Stepi Odesláno 25. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2024 Ahoj, jsem tu úplně nově. Díky předem za radu. Jako fanoušek hodinek jsem našel po vzdáleném strýci hodinky Glashütte a Prim - viz foto. Chci je nosit. Napadlo mě, že bych je nechal vyservisovat. Oboje hodinky po natažení jdou. Vyzkoušeno vícero týdnů. Nevadí mi poškrábání atd, to je znamka historie, ale u těch Glashütte je něco uvnitř uvolněné, to by asi nemělo. Vím, že je není snadné. Dokázal by někdo prosím odhadnout na kolik může renovace vnitřku vyjít? Tuším, že hodinky nemají zavratnou hodnotu, spíš mi přijde fajn jim dát druhý život. A nějaké doporučení na servis Praha, střední Čechy na jih? Díky a fajn zbytek léta. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ragu Odesláno 25. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2024 Onyx Jihlava, typuju servis strojku od 3k
Honza.manta Odesláno 26. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2024 Jestli primky jdou, tak nepotřebují servis.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se