davok Odesláno 25. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna Protože se mi konečně povedlo sehnat kus bez jakýchkoliv známek použití, nabízím velmi povedené komiksové zpracování Wagnerových oper Prsten Nibelungův, jehož autorem je Craig Russell, které mám teď navíc. Pro fanoušky komiksů a Wagnera skoro povinnost Kniha má jednu vadu na kráse, a tou jsou zažloutlé/ zašpiněné desky, viz foto. Přebal má na spodní straně dvě natržená místa, mělo by být také zřejmé z fotografií. Uvnitř je kniha bez jakýchkoliv poškození. V případě zájmu není problém nafotit nějaké detaily. Cena 2000,- Předání možné v Praze, anebo v okolí Mariánek. Samozřejmě je možné i někam poslat. Případné dotazy prosím do SZ. Děkuji Chronomagu za prostor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davok Odesláno 11. září Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září Up a 1900,- + případná pošta při zaslání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davok Odesláno 28. září Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září Up, případné návrhy do SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davok Odesláno 9. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu Trochu jsem na ni zapomněla, stále k dispozici. Cena 1800,- plus pošta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky