davok Posted August 25, 2024 Report Share Posted August 25, 2024 Protože se mi konečně povedlo sehnat kus bez jakýchkoliv známek použití, nabízím velmi povedené komiksové zpracování Wagnerových oper Prsten Nibelungův, jehož autorem je Craig Russell, které mám teď navíc. Pro fanoušky komiksů a Wagnera skoro povinnost Kniha má jednu vadu na kráse, a tou jsou zažloutlé/ zašpiněné desky, viz foto. Přebal má na spodní straně dvě natržená místa, mělo by být také zřejmé z fotografií. Uvnitř je kniha bez jakýchkoliv poškození. V případě zájmu není problém nafotit nějaké detaily. Cena 2000,- Předání možné v Praze, anebo v okolí Mariánek. Samozřejmě je možné i někam poslat. Případné dotazy prosím do SZ. Děkuji Chronomagu za prostor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
davok Posted September 11, 2024 Author Report Share Posted September 11, 2024 Up a 1900,- + případná pošta při zaslání Link to comment Share on other sites More sharing options...
davok Posted September 28, 2024 Author Report Share Posted September 28, 2024 Up, případné návrhy do SZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
davok Posted November 9, 2024 Author Report Share Posted November 9, 2024 Trochu jsem na ni zapomněla, stále k dispozici. Cena 1800,- plus pošta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts