Přejít na obsah

Rolex - Garantie Card

PetrSefl

Doporučené příspěvky

Mám možnost přes známého z Itálie, od jeho známého koupit hodinky. Vše se zdá v pořádku, ale nezdá se mi záruční kartička. Měly by být z roku 2012, což by vzhledově odpovídalo starší kartě, ale je nevyplněná v kolonce datumu. Viděl to někdy někdo? Ok, Brazílie, takže jiná ves, ale i tak.. mám troje Rolexky, všechny vyplněné datum, viděl jsem jich dalších 10-20 a nikdy bez data..

Měl jsem 2x Seika s nevyplněnou garanční kartičkou, ale Rolexky ne 🙂 

Corsage existuje, Rolexky prodává, konkrétní zlatnictví už je zavřené.

Díky za názor.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem PetrSefl
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, asi záleží za jakou jsou cenu jsou... Také je důležité jestli si myslíš, že hodinky budeš v budoucnu prodávat a nebo jestli si je necháš napořád. Likvidita hodinek bude asi vzhledem k té nevyplněné kartě a zemi původu trochu horší. 

Jestli se nepletu tak dávno před dobou pořadníků a cen nad retailem to chodilo tak, že když si ADčko potřebovalo zachovat  cash flow tak část svého inventáře prodávalo tzv. "grey dealerovi" s drobnou slevou a ten je pak pod retailem prodával koncovému zákazníkovi. Datum si pak většinou tenhle prodejce vyplnil v době prodeje zákazníkovi sám a záruka většinou běžela přímo u něj a nebo se s tím neobtěžoval vůbec...

Ale možností je víc a vzhledem ke kombinaci Brazílie/Itálie bych od toho dal osobně ruce pryč (není myšleno ve zlém).

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Ahoj, pak by to vše vysvětlovalo. Hodnotu a ty věci kolem teď až tak neřeším, jednou asi prodávat budu, ale ty hodinky hodnotu mít budou, jsou full set a je to model který z ceny nepadá, ale myslel jsem hlavně tu kartičku, že se něco podobného dělo, jsem nevěděl. Ale je pravda, že mám jedny Rolexky, z roku 2013, kde je na účtence sleva 1.900€ 🤦🏻‍♂️🤓  holt byla jiná doba, to si dobře pamatuji..

Hodinky jsou aktuálně v Portugalsku, aby to nebylo málo zamotané 🙂 ale to problém není. Ten kdo mi to domlouvá mi už prodal své bývalé Rolexky, které si sám kupoval v Portu (Portugalsko) v Rolexu, jelikož pendluje mezi Milánem a Portem, takže jistá záruka tam je a nechám to asi na dálku ověřit v Rolexu, kam se prodejce přes známého pokusím poslat. Cena je ok, to je jasné..

Děkuji za vysvětlení a vyčerpávající rady.

Upraveno uživatelem PetrSefl
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...