Přejít na obsah

SEIKO 6139 Chronograph "White Helmet"

Doporučené příspěvky

Odesláno

Omlouvam se za pochybnost, ale otevrel jsi je? Myslim, kontroloval jsi, jestli je v nich origos kaliber? Ta cena verzus stav se mi skoro nezda. Ale jestli jsou original, tak je to super...

Odesláno
Omlouvam se za pochybnost, ale otevrel jsi je? Myslim, kontroloval jsi, jestli je v nich origos kaliber? Ta cena verzus stav se mi skoro nezda. Ale jestli jsou original, tak je to super...

jaké jiné kalibry by tam mohli zlotřilí prodejci dát?

Návštěvník milosklikar
Odesláno (upraveno)

to wieview: Otevřel a je tam , co tam má být... navíc jak říká safi, co by tam mohlo být jiného, když vše funguje jak má (myslím, chronograph a zvláštní seřizování data a dne mačkáním korunky do dvou poloh) .

Upraveno uživatelem milosklikar
Odesláno

Tyhle hodinky jsou vynikajici!

Cena mi prijde primerena, ani malo ani hodne.

Jinak - mel jsem Seiko "Helmet" (akorat black) a Omega Speedmaster MKIII, hodinky jsou si typove dost podobne, a kdyz pominu to, ze v Omegach byl supr stroj (automat chrono Lemania s 24H indikaci, uz nevim presne, jak se jmenuje), tak Seika me braly vic. Lip se nosi, Speedmastery MKIII i Flightmastery jsou podstatne vetsi, a maji jednodussi ciselnik, coz neni na skodu, na tech Omegach je uz dost udaju.

Navic me fascinuje kalibr 6139 svoji koncepci - chrono se tremi rucickami celkem, to se mi libi. A pripomina Watchfanovi Pateky ;)

Odesláno
Tyhle hodinky jsou vynikajici!

Cena mi prijde primerena, ani malo ani hodne.

Jinak - mel jsem Seiko "Helmet" (akorat black) a Omega Speedmaster MKIII, hodinky jsou si typove dost podobne, a kdyz pominu to, ze v Omegach byl supr stroj (automat chrono Lemania s 24H indikaci, uz nevim presne, jak se jmenuje), tak Seika me braly vic. Lip se nosi, Speedmastery MKIII i Flightmastery jsou podstatne vetsi, a maji jednodussi ciselnik, coz neni na skodu, na tech Omegach je uz dost udaju.

Navic me fascinuje kalibr 6139 svoji koncepci - chrono se tremi rucickami celkem, to se mi libi. A pripomina Watchfanovi Pateky ;)

Mě se tenhle design pozdra taky líbí, oboje - Seiko i Omega má něco do sebe.

Tady je hezký přehled toho, co vyráběla Omega - celkem 11 variant.

• po měsíci...
Odesláno

Osloven obrázky a řečmi v tomto vlákně jsem se přidal k držitelům těchto pěkných časomír.

Nechtěl jsem zakládat nové téma, když jsou to stejné potvory. :)

post-597-1237491717.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...