Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak som teraz sa zacal pohybovat zasa v civilizovanejsich vodach. Po par dnoch v praci som si povedal, ze som asi pristipkar.

Jeden kolega Breitling 4 Bentley a Omegy Seamaster, dalsi herr Lange&Sohne. A nad to este zakaznik zlate IWC fliegry.

Az na to ze ked som sa pozrel dnes lepsie na toho AL&S tak som zistil ze to je nejaky odpor z ciny... no stracam iluzie ... :(

Odesláno (upraveno)
  Ghill napsal:
Tak som teraz sa zacal pohybovat zasa v civilizovanejsich vodach. Po par dnoch v praci som si povedal, ze som asi pristipkar.

Jeden kolega Breitling 4 Bentley a Omegy Seamaster, dalsi herr Lange&Sohne. A nad to este zakaznik zlate IWC fliegry.

Az na to ze ked som sa pozrel dnes lepsie na toho AL&S tak som zistil ze to je nejaky odpor z ciny... no stracam iluzie ... :(

Jeden z mojich cvicicich mel na ruce pateky s perpetual calendar. ;-) Ale treba setril na obleceni (a to setri) a pockal si :)

Upraveno uživatelem utrejch
Odesláno
  Ghill napsal:

koukam, ze mas paradni kolegy :)

Odesláno

To máš z toho, že chodíš mezi jelita :D Nikdy nezapomenu pánubohu děkovat za to, že sedíme v kanceláři tři - můj šéf má na ruce digitálky - má je celý ty čtyři roky, co ho znám, takže už jim můžu říkat vintážní - a druhej kolega, ten nenosí radši hodinky vůbec.

Odesláno

Já moc skvělých hodinek u ostatních nevidím, a to se snažím dívat pozorně. Pracuju ve větší firmě. Když přijde čech - dealer nabízet pro firmu jako dodavatel své zboží, nemá buďto nic nebo digi. Líp jsou na tom čeští zástupci zahraničních firem. Když naposledy přijel Švýcar, měl něco neskutečného. Bohužel jsem nepoznal co to je, celou prezentaci jsem na to nenápadně koukal a nic jsem z ní neměl. Velké, snad 45mm, asi 3 nenápadné sčítače, na 6-tce s modrým mezikružím a světlý ciferník odrážel zespodu na sklíčku vodorovné pruhy, něco jako Junkers Welblech. Nádhera. Ale co pozorovat a odhadovat, když pak našinec žádné hodinky nemá?!

Odesláno

Zalezi kde sa pohybujes, okolo mna su teraz same dobre hodinky. Dalsi dodavatel ma Omegy PO. Kedze je Rakusak, tak celkom verim, ze su prave. Rovnako aj tie IWCcka. Ale aj tak ma serie to nosenie fejkov, hlavne na takych manazerskych poziciach... :(

Odesláno

moj sef ma dvoje breitling.. sa mi zda ze jedne s turbilionom.... existuju take? Ked som sa na ne pytal, tak mi povedal, ze na 30tku si urobil radost.

a este v praci stretavam jedny swatchky a jedny lennoxy.

Odesláno

Znam majitele jedne vetsi firmy, asi dva tisice zamestnancu, docela slusne za vodou. Tenhle starsi pan ma doma Rolexky a MontBlancy, ktery dostal k nejakejm narozeninam nebo co, a nikdy je nemel na ruce. Zato nosi repliky znacek typu IWC a Breitling, a ma radost, ze je poridil za padesat dolaru nekde na plazi. Vzhledem k tomu, ze ve spolecnosti, ve ktere se pohybuje, nejsou ty "opravdove" hodinky techto znacek zadnou vyjimkou, mam pocit, ze nikoho ani nenapadne, ze by mohl nosit padelky.

Návštěvník Tada
Odesláno

Já vždycky koukám lidem na zápěstí, ale asi to přestanu dělat, tady v ČR nosí strašné zrůdnosti a v zahraničí bych zase moc záviděl :D

Odesláno
  People napsal:
moj sef ma dvoje breitling.. sa mi zda ze jedne s turbilionom.... existuju take? Ked som sa na ne pytal, tak mi povedal, ze na 30tku si urobil radost.

a este v praci stretavam jedny swatchky a jedny lennoxy.

leda tak v euro. za 30ceskych turbo nesezenes. mozna tak poljoty :) (uz si nepamatuju kolik staly)

Návštěvník Tada
Odesláno
  911 napsal:
leda tak v euro. za 30ceskych turbo nesezenes. mozna tak poljoty :) (uz si nepamatuju kolik staly)

Ta 30ka byla asi jakože si je jeho šéf pořídil k třicátinám ;)

Odesláno
  matt napsal:
Vzhledem k tomu, ze ve spolecnosti, ve ktere se pohybuje, nejsou ty "opravdove" hodinky techto znacek zadnou vyjimkou, mam pocit, ze nikoho ani nenapadne, ze by mohl nosit padelky.

Smutne taky je, kdyz mas original a ostatni si automaticky mysli ze mas padelky. To je taky smutnej pribeh. Prisel mi do prace podivnej pan, na jedne ruce Panerai, na druhe nejake ty hodinky co na nich cas ukazujou blikajici LEDky. Vsichni z nej meli prcu, recepcni kdyz mi volala at si pro nej jdu me na to upozornovala a smichy se kuckala, co prej je to za blazna. Vyresili jsme jeho problem, dali jsme rec a ja mu rikam, jestli bych se mohl podivat na jeho hodinky. Oci se mu rozzarili a cpal mi do ruky ty s tema LEDkama. Ze prej jsou super a co na ne rikam. Ja rikam pujcte mi ty druhy. Otocim je, pruhledne dynko, dokonale zpracovani, slusna vaha, noblesni reminek, vsude napisy PANERAI PANERAI PANERAI. Polknu a povidam kolik staly? A on ze je koupil od kamose asi za sto litru. A furt mi cpal ty s tema LEDkama. No malem jsem sel do kolen...

Odesláno
  Tada napsal:
Já vždycky koukám lidem na zápěstí, ale asi to přestanu dělat, tady v ČR nosí strašné zrůdnosti a v zahraničí bych zase moc záviděl :D

Nosí to, co se tady nejvíc prodává. Ty značky, co tady na fóru frčí, co máme všichni tak rádi, se prodávají v několika prodejnách, hlavně v Praze.

Neřeším tu teď cenu. Ale v každém jen trochu větším městě je několik klenotů, hodinářství, shopů plných hodinek. A ty lidi nosí. Podle mě většina, když chce hodinky, jde do svého obchodu a vybere z toho, co je. To jen my "postižení" vybíráme nekonečně dlouho a důkladně podle značky, parametrů, atd. atd.

Odesláno
  Tada napsal:
Ta 30ka byla asi jakože si je jeho šéf pořídil k třicátinám ;)

mea culpa. preci jen je 01:28 a ja sem rad ze se dostanu do postele.

Návštěvník Tada
Odesláno
  Dingo napsal:
Nosí to, co se tady nejvíc prodává. Ty značky, co tady na fóru frčí, co máme všichni tak rádi, se prodávají v několika prodejnách, hlavně v Praze.

Neřeším tu teď cenu. Ale v každém jen trochu větším městě je několik klenotů, hodinářství, shopů plných hodinek. A ty lidi nosí. Podle mě většina, když chce hodinky, jde do svého obchodu a vybere z toho, co je. To jen my "postižení" vybíráme nekonečně dlouho a důkladně podle značky, parametrů, atd. atd.

Vybrat jde i rychle a kvalitně :P Steinharty jsem objednával jen co jsem viděl první obrázek, když jsem měl na ruce popvré Omege Speedmaster, hned jsem věděl, že je to to správné (ale nemám je :P) a takhle by se dalo pokračovat.

Tady jde o celkeovou kulturu, která se docela vytrácí.

Odesláno (upraveno)

Nas japonsky managemnt nosi kopec zaujimavych veci na rukach.Urcite by sa Vam pacili. Prevlada TAG Heuer.Moj boss ma troje.Direktor ma OMEGA Speedmaster a Deville,jeho zastupaca ma Rolex Marinemaster,behaju tu aj dalsi z Panerai,Vintage Rolex,Becka a vela dalsich.Je to skutocne radost pracovat v takom teame.Clovek sa pri meetingoch tazko sustredi na pracu.Iba im cumim na ruky :thumbsup_anim:

Inak mam jednu skusenost z chlapikovi z autobazaru,co mi vykupoval auto.No bol to velky frajer,ved co Vam poviem.Ti chlapci z autobazarov maju velke EGO.Ked sme podpisovali nejake papiere vyliezli mu spod rukava oranzove PO-cka.Po chvile pozorovania som zistil,ze su to fejky jak svina.Spytal som sa ho co je to za hodinky.To ste mali vidiet ,ako narastol.....ze to su Omegy a stali sto litrov.Ked dohovoril svoj kratky monolog vyhrnul som si rukav a povedal som mu.Ja mam take iste ale zdaju sa mi nejake prepracovanejsie v detailoch.To ste ho mali vidiet CHUJA....este dlho som mal z tohoto zazitku radost.

Upraveno uživatelem stando
Odesláno

Podobna skusenost z autobazaru v Prahe. Ale chlapec hned priznal, ze to nie su original Tag-y. Dokonca mi chcel dat nazov stranky, kde ich mozem kupit. Slusne som podakoval...

Odesláno (upraveno)

Tak to u nás byste zazářili všichni :)

Kromě mýchStein.+Arcadia jsou u kamarádů: Stein.Marinetimer+Arcadia+mech.Alpha+G.shock+Festina+Sunto (kolega mnou nakažen), pak další kolega Vostok-Europe (hádejte, kdo za to může).

Jinak quartzy Festina, Jet-Set (no co platno), Casia, JVD, Nonamequartz. Ale vypadá to, že jsem získal dalšího, zatím to vypadá na Arcadie (ať se Kubsonovi hejbaj kšefty :D ). Nejvyšší šéfové: Festina hranaté quartz (+starší Tissot v quartzu) a asi Orient quartz.

Občas potkávám při obědě fejky Breitlingů Bentl, Citizen (asi) a běžnou produkci hodinářství z nákupního centra.

Upraveno uživatelem New X-Bob

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...