Bushman Odesláno 7. října 2024 Nahlásit Odesláno 7. října 2024 Opravdu pěkná sleva 40% na zelené Mudmaster: https://www.hodinky-365.cz/casio-g-shock-mudmaster-gwg-b1000-3aer-carbon-core-guard-x1247777
praOtec Odesláno 7. října 2024 Nahlásit Odesláno 7. října 2024 6 hours ago, Bushman said: Opravdu pěkná sleva 40% na zelené Mudmaster: https://www.hodinky-365.cz/casio-g-shock-mudmaster-gwg-b1000-3aer-carbon-core-guard-x1247777 Jj ,už jsem to psal 5 postů nad tebou. Škoda té barvy.
Bushman Odesláno 7. října 2024 Nahlásit Odesláno 7. října 2024 Kupoval jsem je na jaře, kdy na ně bylo asi 20% (taky na zelené). Kdybych je neměl, tak už jsou na cestě. Taky jsem preferoval černé, ale ta zelená je v pohodě a má jeden bonus pro nás, co máme brýle na čtení - kontrast ručiček a ciferníku. U téhle varianty nejsou ručičky a indexy krémové nebo šedé, ale bílé, takže odečet času je ještě o malinko pohodlnější.
orol Odesláno 8. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2025 Kdyby někdo potřeboval Mudmaster GG - B100, tak TADY je mají za pěknou cenu.
Mio Odesláno 8. května 2025 Nahlásit Odesláno 8. května 2025 Nekupuji se stadem. Nabizi se otazka, co ze je to za limitku, kdyz ji z limitek outuje ta cena? Prece pokud chcete mit vylozene neco, co nikdo jiny nema, nebo tech jedincu je malo a jsou daleko od sebe, pak mate neco vyjimecneho, co muze i po letech si udrzet cenu a hlavne zajem sberatelu ochotnych zaplatit jakoukoli raketu. Pokud to ma kazdej Lojza z FB, pak jde tak maximalne o kontrolni skupinu, ci nejaky vyzkum. Nejsou treba ty hodinky radioaktivni? Pak by totiz byly drahe i zadarmo. Jiste, asi prehanim. Mozna ale maji jiny handykep, na ktery je nizsi cena jen naplast, ale to bych pak jako solidni vyrobce nematl. Ovsem solidnich prodejcu moc neni. Vsak bezte na www.helveti.cz a podivejte se na seznamy prodejcu sedivek v cele s hodinkama a tajmstorama.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se