Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

Rozhodl jsem si pošetřit své hodinky a koupit časomíru, o kterou nebudu muset nijak zvlášť pečovat. Chtěl bych se zeptat kolegů, kteří již hodinky vlastní na zkušenosti a v neposlední řadě na zpracování kovového tahu, který si američtí bojovníci cení na hezkých 170$.

Edit - obrázky

nasosáno

Upraveno uživatelem Snow
Návštěvník Snow
Odesláno
Ahoj Snowe, bohužel neporadím, tahy moc nenosím a u Marathon SAR jsem kovový tah neměl.

Možná Drummer poradí. armata_PDT_01.gif

Škoda, zrovna na Tebe starý válečníku jsem hodně spoléhal.

Odesláno
cyber něco o nich ví..

Čekal jsem na ně dloooouho, takže mě omrzely ještě dřív než dorazily. Luminiscence velmi dobrá, ale na Ball TMT HydroC nemá. Zpracování výborné, vel. 40mm, ciferník spíš menší, něco jako starší Sea-Dwellery. Tah průměr. Ani špatný, ani skvělý. Pokud Ti nebude vadit subjektivně malý ciferník, tak do nich jdi. Celkově dobré hodinky za rozumnou cenu.

Odesláno

Zpracování hodinek výborné, tahu není co vytknout. Nejslabší na hodinkách je spona. Bytelné jsou jako blázen. Měl jsem je tři měsíce a za tu dobu dělali pořád stejnou odchylku. A to jsem s nimi sekal i dřevo. Jinak samotné pouzdro hodinek je težší než Oris TT1. Jejich luneta je nevídaná.

Odesláno

Ach jo ,zas jen 40 mm,koukám,že když budu chtít diversky 44mm tak mě fakt nezbyde nic jinýho než Suma ,no ale ani to není špatný :-))

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

Škoda :( , nic z toho nebude, sice se mi líbí reference na zpracování, ale Cyberovo info o malém průměru číselníku mě zarmoutilo, tohle by mě vadilo docela dost.

Edit - Cybere, Ball ok357.gifok357.gif

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno
Škoda :( , nic z toho nebude, sice se mi líbí reference na zpracování, ale Cyberovo info o malém průměru číselníku mě zarmoutilo, tohle by mě vadilo docela dost.

Edit - Cybere, Ball ok357.gifok357.gif

Díky, Bally jsou fakt super...pořídím asi nějaký letecký, anebo nějakou komplikaci....fakt super!!!!

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)
Díky, Bally jsou fakt super...pořídím asi nějaký letecký, anebo nějakou komplikaci....fakt super!!!!

Mně se líbí model Mad Cow.

foto Watchfana1

Edit - fotit umí

Upraveno uživatelem Snow

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...