MartasZLA Odesláno 24. září Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září Nevím proč bych se měl stydět. Chci je mít ve stavu fungl nových aby vypadaly hezky. Pochybuji že o pár tisíc dražší fungl nové případně minimálně použité originály jdou sehnat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 24. září Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září Tu mas jedny pekne v dobrom stave 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartasZLA Odesláno 24. září Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září Stále ale podstatně dražší než ty moje a můj rozpočet který bych byl ochotný obětovat. Za ty peníze už bych šel do jiné značky a nových. Já to chci jen jako takovou památku a na to aby mi to leželo v šuplíku origa nepotřebuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 24. září Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září Vzhledem k myšlenkové nedostačivosti zakladatele vlákna LOCK. 1 1 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky