Zdenek1307 Odesláno 25. září Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září (upraveno) Nabízím k prodeji (případně i výměně) nedávno zakoupené "vintage" hodinky Hamilton Khaki Chrono Sport 36 mm. Vybíral jsem je dlouho a očkávání bylo velké, víceméně se jednalo o pokus, zda bych dokázal unosit tento průměr, bohužel už je to hodně pod limit, což mě mrzí. Na svůj věk jsou hodinky ve velmi dobrém stavu. Jedná se o referenci 383027 s aut. kalibrem ETA 7750, 25 kamenů, 28.800/h; s rezervou 44 hodin. Aktuálně + 6 sec/den. Další informace k hodinám: ocelové nerzez pouzdro 36 mm; ocelový nerez pětičlánkový tah s mikroregulací šířky 18 mm (aktuální délka tahu 15,5 cm); k dispozici dva dílky tahu; dvojitý zámek spony; klenuté minerální sklo; vodotěsnost 5 ATM; chronograf; datum; normální korunka. Cena: 16.000,- (635 EUR). Více přes SZ. Děkuji za možnost inzerce. Z Upraveno 25. září uživatelem Zdenek1307 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 1. října Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října Dávám jediný a poslední UP a cenu jen mírně DOWN: 15.500,- (včetně případné pošty/zásilkovny). Hodinky jsem měl jeden den na ruce, kochal jsem se, ale ten průměr nepřekousnu. Takže leží v krabičce a budou asi ležet dál. Případné dotazy prosím přes SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 7. října Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 15.000,- inzerát nechávám do pátku a od zítra je dám na ruku, ať se vrtí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 13. října Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října Zájem není, tak inzerát zavírám, ať to tady neleží půl roku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 19. prosince Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince UP protože mám něco v hledáčku a rovnou navrhuji 13.000,- Děkuji za oživení inzerce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno středa v 12:53 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 12:53 (upraveno) Poslední up, povánoční super sleva 12.500,- včetně případného odeslání. PS: ale už jsem je dnes nasadil přítelkyní, tak bacha Naživo jsou fakt krásný! Upraveno středa v 12:54 uživatelem Zdenek1307 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky