Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsíci...
Odesláno
Další teploměrové novinky...

Ty čtercové** tvaru ale s teploměrem nejsou, je to ukazatel hodin a zajímavá komplikace :thumbsup_anim: (nebo alespoň tak to vidím já, negoogloval jsem)

• po měsících...
Návštěvník Snow
Odesláno

Přidám další variantu zvláštních hodinek Pierre Kunz, o kterých jsou na Watch Happeningu zajímavé informace. Celkový dojem trochu kazí hloubkoměr, který se dá odšroubovat, jinak to jsou moc hezky propracované hodinky. Zajímalo by mě, zda-li je strojek G01 Sport in house. Máte bližší informace ? Také přemýšlím o oceli Blacktop, nic jsem o tomto materiálu nenašel.

Edit - na fotce je krásně vidět, jak hodně je číselník členěný.

zdroj http://watch-happening.blogspot.com/

Pierre Kunz Spirit Diver

Návštěvník Snow
Odesláno
Movement: Automatic, calibre PK 2001-1519-B, base ETA 2892.

Škoda.

• Po letech...
Odesláno

Jesi chceš ke Kunz něco říci konkrétně k Pierre Kunz - spirit of challenge G403 sport tak napiš , mám je doma v krabico od bot .

Odesláno

Jesi chceš ke Kunz něco říci konkrétně k Pierre Kunz - spirit of challenge G403 sport tak napiš , mám je doma v krabico od bot .

Marku, já bych docela rád viděl pár fotek. Jsou to neobvyklé hodinky, a pokud zahálí v krabici od bot, jak sám píšeš, určitě by jim pár cvaků prospělo.

Odesláno

Marku, já bych docela rád viděl pár fotek. Jsou to neobvyklé hodinky, a pokud zahálí v krabici od bot, jak sám píšeš, určitě by jim pár cvaků prospělo.

PŘIJED DO ZLÍNA UKAŽU TI JE OSOBNĚ , KUPOVAL JSEM JE V PRAZE V LUXURY TIME , TEDA NEKUPOVAL TEHDA JSEM TAM ZASEKL 7 MOVÉ BMW A VZAL SI PIERRE KUNZ . DNES BYCH UŽ TAK UNÁHLENÝ NEBYL .

Odesláno

dobrej kauf :)

h

Frajer bude rád, když to prodá za 2OO,- a odchod na párek .  Co jsem slyšel dobře stály ho přes 19 tisíc dolarů , ovšem to je šílený přestřel !

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...