PhoeniX Odesláno 30. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 30. března 2009 Další teploměrové novinky...
Bobr Odesláno 31. března 2009 Nahlásit Odesláno 31. března 2009 Na první pohled vypadají pěkně. Jenom jeden problém tady\ vídím - asi se nedají nosit
gougy Odesláno 31. března 2009 Nahlásit Odesláno 31. března 2009 Další teploměrové novinky... Ty čtercové** tvaru ale s teploměrem nejsou, je to ukazatel hodin a zajímavá komplikace (nebo alespoň tak to vidím já, negoogloval jsem)
PhoeniX Odesláno 31. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 31. března 2009 Ty čtercové** tvaru ale s teploměrem nejsou, je to ukazatel hodin a zajímavá komplikace (nebo alespoň tak to vidím já, negoogloval jsem) Pravdu máš, je to úplně jinej stroj.
Návštěvník Snow Odesláno 29. června 2009 Nahlásit Odesláno 29. června 2009 Přidám další variantu zvláštních hodinek Pierre Kunz, o kterých jsou na Watch Happeningu zajímavé informace. Celkový dojem trochu kazí hloubkoměr, který se dá odšroubovat, jinak to jsou moc hezky propracované hodinky. Zajímalo by mě, zda-li je strojek G01 Sport in house. Máte bližší informace ? Také přemýšlím o oceli Blacktop, nic jsem o tomto materiálu nenašel.Edit - na fotce je krásně vidět, jak hodně je číselník členěný.zdroj http://watch-happening.blogspot.com/Pierre Kunz Spirit Diver
PhoeniX Odesláno 29. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 29. června 2009 Movement: Automatic, calibre PK 2001-1519-B, base ETA 2892.
Návštěvník Snow Odesláno 29. června 2009 Nahlásit Odesláno 29. června 2009 Movement: Automatic, calibre PK 2001-1519-B, base ETA 2892. Škoda.
Marek Dohnal Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Odesláno 30. října 2015 Jesi chceš ke Kunz něco říci konkrétně k Pierre Kunz - spirit of challenge G403 sport tak napiš , mám je doma v krabico od bot .
StanoBare Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Odesláno 31. října 2015 Čo myslíš, ozve sa ti po viac ako 6 rokoch?
Bert Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Odesláno 31. října 2015 Jesi chceš ke Kunz něco říci konkrétně k Pierre Kunz - spirit of challenge G403 sport tak napiš , mám je doma v krabico od bot . Marku, já bych docela rád viděl pár fotek. Jsou to neobvyklé hodinky, a pokud zahálí v krabici od bot, jak sám píšeš, určitě by jim pár cvaků prospělo.
Marek Dohnal Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Odesláno 31. října 2015 Marku, já bych docela rád viděl pár fotek. Jsou to neobvyklé hodinky, a pokud zahálí v krabici od bot, jak sám píšeš, určitě by jim pár cvaků prospělo. PŘIJED DO ZLÍNA UKAŽU TI JE OSOBNĚ , KUPOVAL JSEM JE V PRAZE V LUXURY TIME , TEDA NEKUPOVAL TEHDA JSEM TAM ZASEKL 7 MOVÉ BMW A VZAL SI PIERRE KUNZ . DNES BYCH UŽ TAK UNÁHLENÝ NEBYL .
Marek Dohnal Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Odesláno 31. října 2015 dobrej kauf hFrajer bude rád, když to prodá za 2OO,- a odchod na párek . Co jsem slyšel dobře stály ho přes 19 tisíc dolarů , ovšem to je šílený přestřel !
Marek Dohnal Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Odesláno 31. října 2015 Čo myslíš, ozve sa ti po viac ako 6 rokoch? Aj možná jo , jak se bude nudit .
Kid_A Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2015 Tak to je hodne velkej video bizar...brrr....mluvi jak Travolata ve filmu Killing Season
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se