skalis Odesláno 13. února 2009 Nahlásit Odesláno 13. února 2009 Objevil jsem zajimavou fotografii, ktera souvisi s gilosovanym ciselnikem s rovnymi plochami pod napisy. Najdeme to nejen u Pavouku, ale napriklad i u Officine Panerai a ani zde mi to neprijde nepatricne. zrdoj: www.paneristi.com
sibirnaya Odesláno 13. února 2009 Nahlásit Odesláno 13. února 2009 Nekdo se Ti mozna bude usklibat, zes dal za primky pres dvacet tisic, ale z toho si nic nedelej. Kazdopadne bys mel hodinky, ktere nebudes potkavat na kazdem druhem zapesti. Honzo, Honzo, uz to proboha nehul rekni mi, kolik si za svuj zivot videl marina militare jinde nez na svym zapesti nebo na srazu chronomagu? Nebo aji blbejch Omeg? Ja cumim na zapesti kazdymu, je to asi uz uchylka, ale ze bych videl Rolady, Omegy, Becka - krom par hran v jednom fitku, ale tam je to preci jen jina liga - to se proste rict neda. To spis tech Primek vidim podstatne vic, prevazne na duchodcich teda
skalis Odesláno 13. února 2009 Nahlásit Odesláno 13. února 2009 Honzo, Honzo, uz to proboha nehul rekni mi, kolik si za svuj zivot videl marina militare jinde nez na svym zapesti nebo na srazu chronomagu? Nebo aji blbejch Omeg? Ja cumim na zapesti kazdymu, je to asi uz uchylka, ale ze bych videl Rolady, Omegy, Becka - krom par hran v jednom fitku, ale tam je to preci jen jina liga - to se proste rict neda. To spis tech Primek vidim podstatne vic, prevazne na duchodcich teda Jasne, ze po svete chodi hlavne kousky jako Q&Q, Bentime a dalsi, v lepsim pripade Casio, Seiko. narazel jsem na to, o cem psal Onion v souvislosti se svymi solitery Prim Divoka svine. Kdyz dotycny zjistil, ze ty zajimave hodinky jsou Prim, tak mu prestaly vonet... Je jasny, ze vetsine lidi je putna po tom, co mas na ruce za orloj. A na zapesti taky cumim kazdymu a zrovna Omegy a Becka obcas zahlednu. Ale asi to bude tim, ze to zapesti pozoruju u lidi, ktery vypadaj, ze by mohli mit zajimavy hodinky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se