Přejít na obsah

Nové FOIS 2024

Návštěvník dabelM

Doporučené příspěvky

před 38 minutami, EpsteinBarr napsal:

jo, 8700 eur na tahu...kurna.
Za 12-13 by som ich vzal, kebyze k nim pribalia aj biele moony.
Nemate niekto v plane veceru s niekym z board of directors? 🤣

Stale nechapem, retail kozmicky, ale z druhej ruky si uz cenu neudrzia... Kde ta Omega robi chybu?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 13 hodinami, miguel napsal:

Stale nechapem, retail kozmicky, ale z druhej ruky si uz cenu neudrzia... Kde ta Omega robi chybu?

To je taka hra (ktorej sa ani nesnazim porozumiet), kto za tie hodinky aj da retail cenu? Nemyslim na tuto novinku, ale obecne...bezne moony, AT, PO?

Odkaz ke komentáři

Jasne, daju ti zlavu... Ale aj ked zjednas povedzme 15 - 17% z retailu dole, vezmes tie hodinky a ihned das ich do inzercie, nikto ti ich za tu cenu nekupi... S Rolexom minimalne retail dostanes spat... Kde soudruzi z Omegy udelali chybu?

Odkaz ke komentáři

před 8 minutami, miguel napsal:

Jasne, daju ti zlavu... Ale aj ked zjednas povedzme 15 - 17% z retailu dole, vezmes tie hodinky a ihned das ich do inzercie, nikto ti ich za tu cenu nekupi... S Rolexom minimalne retail dostanes spat... Kde soudruzi z Omegy udelali chybu?

Jestli umis na tyhle hodinky slevu 17% tak vezmu hned. Diky😉👍🏻

Odkaz ke komentáři

Na chrono uz je jeden kus za 15 000 eur 🙂 
Ako som pisal, mne sa tieto hodinky neskutocne pacia a urcite budem velmi pozorne sledovat ich cenovy vyvoj. 
Ked prisli zafirove moony a boli novinkou, u AD ma vyhodili (doslova) po otazke na moznost zlavy. Chcelo to doslova chvílu pockat a mohol som si vyberat (aj som si vybral). Tymto netvrdim, ze to bude obdobne aj v tomto pripade. Uvidime.

Odkaz ke komentáři

před 24 minutami, EpsteinBarr napsal:

Na chrono uz je jeden kus za 15 000 eur 🙂 
Ako som pisal, mne sa tieto hodinky neskutocne pacia a urcite budem velmi pozorne sledovat ich cenovy vyvoj. 
Ked prisli zafirove moony a boli novinkou, u AD ma vyhodili (doslova) po otazke na moznost zlavy. Chcelo to doslova chvílu pockat a mohol som si vyberat (aj som si vybral). Tymto netvrdim, ze to bude obdobne aj v tomto pripade. Uvidime.

Ja mam jedny 2019 za 150 kdybys nechtel riskovat dalsi vykopnuti od AD :D

20220506_154010.jpg

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, miguel napsal:

Asi je to život. Když koupíš auto vyjma Ferrari a vyjedeš z autosalonu tak ztrácí cca 30%. Hodinky jsou na nošení, na investici je pár značek nebo moděů. Zbytečný to řešit ale užívat hodinek 🙂

Odkaz ke komentáři

Za mě jsou nestkutečně povedené! Cena je i není vysoká, asi snad nikdo nemohl čekat cenu po 8.000 EUR a osobně jsem se bál, že to bude dražší.. jsou nejlevnější z "Heritage Line" a za méně než půlku Ed White s 321 calibrem. 

Vlastne vůbec nechápu, jak si teď někdo může koupit "klasické" moony! pokud tedy tyto FOIS nebudou opět omezená produkce, jako jiné premiové modely Omegy.

Odkaz ke komentáři

@tikzot Mal som dnes vysetrenie v Krakove. Cestou spat som sa s “nakvapkanymi” ocami zastavil v Omega butiku Jubitom na pokec s predajcom. Kupoval som u nich svoje Moony a poznaju ma tam. V ramci “treningu” som vyskusal klasicke hesalitky s nylon strapom - oproti tahu uplna parada - lahucke a pohodlne (ale to uz sme off-topic). Spat k FOIS:

Takze momentalne sa caka aj na biele Moonwatche, nie su dostupne skladom a koncom roka by sa mali objavit v butikoch. Zopar ludi uz maju zapisanych na waiting liste. Co sa FOIS tyka, zatial nedostupne a prve kusy ocakavaju v Krakove az na jar. Na waiting som sa nepytal, ale ak by si velmi chcel, pomozem ;) Tolko teda k dostupnosti u severnych susedov.. So zlavou ma poslali do prd…, ako vernemu zakaznikovi mi par percent mozu dat, ale zatial nic velkeho pod retail nebude… 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník dabelM

@miguel Ahoj, moje zkušenost s dostupností bílých Moonwatch jsou následující.

U CZ OB čekací doba , nedostatkové zboží.

Ve Vídeňském Omega butiku jsem během srpna na dotaz na dostupnost obratem dostal nabídku na okamžité dodání.

Podobně na tom byl v srpnu i butik v Budapešti.

Odkaz ke komentáři

před 17 minutami, miguel napsal:

@tikzot Mal som dnes vysetrenie v Krakove. Cestou spat som sa s “nakvapkanymi” ocami zastavil v Omega butiku Jubitom na pokec s predajcom. Kupoval som u nich svoje Moony a poznaju ma tam. V ramci “treningu” som vyskusal klasicke hesalitky s nylon strapom - oproti tahu uplna parada - lahucke a pohodlne (ale to uz sme off-topic). Spat k FOIS:

Takze momentalne sa caka aj na biele Moonwatche, nie su dostupne skladom a koncom roka by sa mali objavit v butikoch. Zopar ludi uz maju zapisanych na waiting liste. Co sa FOIS tyka, zatial nedostupne a prve kusy ocakavaju v Krakove az na jar. Na waiting som sa nepytal, ale ak by si velmi chcel, pomozem ;) Tolko teda k dostupnosti u severnych susedov.. So zlavou ma poslali do prd…, ako vernemu zakaznikovi mi par percent mozu dat, ale zatial nic velkeho pod retail nebude… 

Dakujem velmi pekne🙏🏻 @miguel

o nedostupnosti Craig speedy vím, ty už se mi podařilo sehnat na jaře😅 

FOIS už jsou také v řešení, jen to nebude “hned” ale to nevadí😉 slevy na ocel speedy bez nároku pro mě, bohužel..;-)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...