Pivas Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října Souhlas! Za me nejlepsi volba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SadClown Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října Jestli ti nevadí že nebudou nové, tak to je rozumná volba. A když ještě trochu přihodíš, tak můžeš mít...a když ještě trochu tak ....takhle nakupuji já a pak to dopadne že místo Maurice Lacroix mám na ruce Girard-Perregaux Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kbelik Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října Jestli ti nevadí že nebudou nové, tak to je rozumná volba. A když ještě trochu přihodíš, tak můžeš mít...a když ještě trochu tak ....takhle nakupuji já a pak to dopadne že místo Maurice Lacroix mám na ruce Girard-Perregaux Presne klasika zacnes, ze se koupis Tissotx potapky a postupnym prihazovani jsem na Orisech a takhle to je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kbelik Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října Nevim jestli tu byl tenhle tip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 12. října Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října Nebyl a to asymetricke okenko na date mi nedela vubec dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 12. října Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října BB58 je dobra volba 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SadClown Odesláno 12. října Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října Podle sekce "Koupím" je už asi rozhodnuto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 12. října Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října Uvidime zdali se ukaze neco na tahu s prijatelnou cenovkou. Pro jistotu bych to jeste nechal chvili otevrene. Ale kdyz neklapnou Tudory, vidim to na Sinn 104 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se