PavelH Odesláno 9. října Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října Musel jsem na ne par mesicu cekat, protoze 43mm na kaucuku proste nebyly, ale dnes nastal ten krasny den a jsou doma. Radost je velika, nebudeme si nic nalhavat 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bodie Odesláno 10. října Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října Jsi spokojený? Mám je objednané u Bechyněho na tahu a už dorazily . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelH Odesláno 10. října Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října Zatim naprosta spokojenost. A pocitam, ze to dorazilo tedy jednou dodavkou, protoze je mam taky od Bechyneho Akorat jsem teda chtel ten kaucuk, no 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října Parada a gratulacia. Sam si uz nejaky cas si myslim na 41 model na tahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelH Odesláno 11. října Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října před 8 hodinami, cali napsal: Parada a gratulacia. Sam si uz nejaky cas si myslim na 41 model na tahu. Ted jsou v HB pomerne slusne slevy, mozna je dobra prilezitost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcel Odesláno 12. října Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října Krásny kus Gratulujem. GMT s dive lunetou sú najlepšie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelH Odesláno 16. října Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října Dekuji, je proste fakt, ze i ty potapky na tom kaucuku maji nejake svoje kouzlo, jeste v teto kombinaci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Logarex Odesláno 3. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu Lepší než na tahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D.J. Odesláno 4. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu V 11. 10. 2024 v 21:26, PavelH napsal: Ted jsou v HB pomerne slusne slevy, mozna je dobra prilezitost Taky jsem poridil na tahu. Ted sleva skoro 9k. A jo, radost velika.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se