McPet Odesláno 13. října Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října Dovoluji si nabídnout svého Triumpha na prodej. Jedná se o Triumph Tiger 900 (T400) z roku 1997. Motorku mám dva roky, moc jsem s ní nestihl najezdit, protože do toho přišly rodičovské povinnosti a vzhledem k tomu, že ještě pár let budou, tak nechci, aby víc stála, než jezdila. Motorka mnou ježděna za hezkého počasí na výlety po okolí. Vzhledem k věku už však nějaké šrámy samozřejmě má. Za dobu co ji mám jsem udělal následující: - Výměna a vyčištění karburatorů. - nová sada pneu Metzeler - výměna kapalin a filtrů - nová brzdová kapalina - nová baterie - nové čidlo polohy kliky - nové originální čelní plexi (to původní už začínalo žloutnout) - a par dalších drobností (ke všemu mám účtenky a faktury) K motorce mám některé původní díly (plexi, karburatory,…) a další nové (klaksony Triumph, těsnění,…) 3 ks klíčů Cena 57 000,- Kč (při rychlém a seriózním jednání jsem ochoten diskutovat o ceně) Motorka od podzimu do jara ustájena v temperované garáži. (Co vím od předchozího majitele, když jsem motorku kupoval: Motorka dovezena z Německa, původně byla v červené barvě. Po koupi udělal základní servis. Pak jsem ji koupil já) Technická platná do 11.8.2026 tel: 601 576 dva čtyři devět Děkuji za prostor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McPet Odesláno 13. října Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října … Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McPet Odesláno 13. října Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října … Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McPet Odesláno 13. října Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McPet Odesláno 19. října Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října Pokud máte nějaké návrhy nebo otázky, tak se mi nebojte ozvat. Ještě doplním, že se jedná o 3 válec, 885 cc, 82 Nm a 82 koní (61kw), převodovka má 6 rychlostí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McPet Odesláno 27. října Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října Hop. Rozumným návrhům se nebráním. Ještě se dá pořád jezdit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McPet Odesláno pátek v 10:22 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 10:22 Hop! Pokud někdo koupí ještě před zimou, tak jsem schopný vymyslet nějakou zajímavější cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky