anmarthy Odesláno 9. července 2006 Nahlásit Odesláno 9. července 2006 Ahoj všem. Chci se zeptat, zda někdo znáte hodinky značky TCM (Terra Cielo Mare). Jaké s nimi máte zkušenosti a popřípadě v jaké cenové kategorii se pohybují. Na netu je docela málo informací, zejména ke starším modelům. Díky za reakce.
Jeremy Odesláno 11. července 2006 Nahlásit Odesláno 11. července 2006 To jsem nikdy neslyšel - ale TCM je label u výrobků prodávaných v prodejně Tchibo :-)
jirka2 Odesláno 12. července 2006 Nahlásit Odesláno 12. července 2006 Jeremy má pravdu. Kolega má tyto hodinky a koupila je mu jeho přítelkyně mezi kafíčkem Tchibo, když byla v hypermarketu na brigádě. Hodinky vypadaly celkem slušně a cena byla velmi nízká - 500 Kč.
Viktor Odesláno 12. července 2006 Nahlásit Odesláno 12. července 2006 To bude asi jenom shoda jmen, TCM je nová značka spojující italský design a zakázkovou výrobu ve Švýcarsku ve střední cenové třídě - viz http://www.tcm-trading.com/home.php?lang=en Mají dokonce model pro Cigiho, i když ten to myslím chtěl pootočit o trochu míň
Jeremy Odesláno 12. července 2006 Nahlásit Odesláno 12. července 2006 Já si dělal trošku legraci.. ale vypadají slušně - dokonce mají flieger hodinky 55mm - AirFirst 55 Chronografy pro leváky - taky zajímavá věc (ale možná i pro praváky to nemusí být špatné, mít čudlíky na druhé straně) - Mancino Chrono Steel A ty lehce natočené, co přiložil Viktor jsou vyložene zajímavé a nekonvenční..
anmarthy Odesláno 12. července 2006 Autor Nahlásit Odesláno 12. července 2006 No jedny TCM mám doma a nevím, jestli to jsou ta nová italská značka nebo jen nějaké tuctové hodinky.(viz foto) Neznám jejich historii. Nejspíše by mi asi poradil nějaký hodinář.Máte nějaký tip na hodinářství v Praze?
long Odesláno 14. června 2011 Nahlásit Odesláno 14. června 2011 Bojím se , že to není náhoda a že to bude PRIVAT LABEL : TCHIBO. :-)
Návštěvník admira Odesláno 14. června 2011 Nahlásit Odesláno 14. června 2011 http://www.terracielomare.it/
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se