Humanzero Odesláno 29. dubna Nahlásit Odesláno 29. dubna čekáte někdo ještě větší propad? Nebo Trump už vystřílel všechny důležitý negativní zprávy? A trh se bude řídit většinou jen čísly...jestli vrazit cash teď, nebo ještě čekat....
petr_cha Odesláno 29. dubna Nahlásit Odesláno 29. dubna Noo.. z obchodnich dohod neuzavreli jeste ani jednu, ne.. a ted uz nedohledam ten clanek, kde nekdo resil, ze bezny dojezd lodi z ciny je 30=40 dnu do americkych pristavu a kdyz vzajemny obchod je vicemene uzavren, a buhvi kdy zas zacne, tak i kdyby zacal brzo, tak je stejne uz zadelano na velky vypadek.. ze nebudou mit co delat delnici v docich, prepravci, prodejci.. ze tenhle sok jeste teprve dopadne...
Prochy68 Odesláno 29. dubna Nahlásit Odesláno 29. dubna Myslím, že na toho magora se trh už pomalu adaptuje, ale jestli do toho začnou padat i blbý cisla(a to v některých oblastech určitě zacnou) tak to se teprve uvidí .... 1
petr_cha Odesláno 29. dubna Nahlásit Odesláno 29. dubna A to jste potrehli kauzu dnesniho dne... amazon chtel zverejnovat ceny spolu s uvedenim vyse cla pro dany vyrobek... a uz volal trump bezosovi, ze takhle teda ne... 1
Humanzero Odesláno 29. dubna Nahlásit Odesláno 29. dubna Bezos hraje o svůj byznys a svým způsobem o voliče Trumpa....( na něj je krátký)...jemu stačilo aby pohrozil, že zveřejní, aby nastala "panika" mezi těma neschopnýma idiotama jako např.Lutnik a začali něco dělat s těmi cly.... 1
Humanzero Odesláno 29. dubna Nahlásit Odesláno 29. dubna před 9 minutami, Prochy68 napsal: Myslím, že na toho magora se trh už pomalu adaptuje, ale jestli do toho začnou padat i blbý cisla(a to v některých oblastech určitě zacnou) tak to se teprve uvidí .... pokud cla max do měsíce(hlavně čína) nespadnou tak to bude průšvih...předzásobení bude na nule...
petr_cha Odesláno 29. dubna Nahlásit Odesláno 29. dubna Zatim trumpetovo vyhrozovani funguje.. zatim vsichni skacou jak on doma piska...
Humanzero Odesláno 29. dubna Nahlásit Odesláno 29. dubna No zatím stále a neustále pouze ustupuje . Trh a firmy ho tlačí a on pouze blábolí, že to byl jeho záměr.
petr_cha Odesláno 30. dubna Nahlásit Odesláno 30. dubna Tak prvni znamky zpomaleni usa ekonomiky a uz to zas pojede dolu.. :-)
Jehlan Odesláno 30. dubna Autor Nahlásit Odesláno 30. dubna momentálně mám jen GFI SKX a bohužel roztržitou ERBAG
Humanzero Odesláno 30. dubna Nahlásit Odesláno 30. dubna před 5 minutami, Jehlan napsal: momentálně mám jen GFI SKX a bohužel roztržitou ERBAG Tak zlato je teď asi jediná jistota 1
Jehlan Odesláno 30. dubna Autor Nahlásit Odesláno 30. dubna před 10 minutami, Humanzero napsal: Tak zlato je teď asi jediná jistota a teď 30,15 SMCI
Humanzero Odesláno 30. dubna Nahlásit Odesláno 30. dubna (upraveno) jo dobrý sešup, SBUX -7 taky a UBER ne a ne jít dolů Upraveno 30. dubna uživatelem Humanzero
Prochy68 Odesláno 30. dubna Nahlásit Odesláno 30. dubna Samci jsem přikoupil, jeden ze 4 titulu kde jsem v minusu 1
petr_cha Odesláno 30. dubna Nahlásit Odesláno 30. dubna Ja zatim jedu moje all-in na microsoft jakoze defenzivne na jistotu :-) nakupka 370 a po vyhlaseni kvartalnich vysledku... 1
Humanzero Odesláno 30. dubna Nahlásit Odesláno 30. dubna (upraveno) MSFT jsem přikupoval 16.4. za 369,70 a 21.4 za 356,50 Upraveno 30. dubna uživatelem Humanzero
petr_cha Odesláno 30. dubna Nahlásit Odesláno 30. dubna Za tech 350 plus to byl supr kup, akorat ja uz byl bez penez no... :-))
petr_cha Odesláno 1. května Nahlásit Odesláno 1. května Takze jak to je.. ted se to hned prodava, kdyz to vystrelilo :-) .. ty vysledky uz jen tak MST nezopakuje..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se