Prochy68 Odesláno 14. května Nahlásit Odesláno 14. května před 13 minutami, Jehlan napsal: Tak to je moc krásné. A na OKLO jedeš další jízdu Jo tam jsem taky 50+, ale jsou to jen malý objemy. No aspoň že kape . 1
Humanzero Odesláno 14. května Nahlásit Odesláno 14. května před 2 hodinami, Prochy68 napsal: Smci, jen abych nedopadl jak s oklo, tam jsem byl +100% a nenažranej pak malem prodělal no já teď mám dilema s SMR, jsem +43, nechce se mi pustit, ale vím, že to může za dva dny spadnout klidně o 30 dolů 1
Prochy68 Odesláno 15. května Nahlásit Odesláno 15. května před 6 hodinami, Humanzero napsal: no já teď mám dilema s SMR, jsem +43, nechce se mi pustit, ale vím, že to může za dva dny spadnout klidně o 30 dolů Mám to stejně, SMR, smci, grpn, zim, nvda.....postupně prodávám, ale nechci se zase úplně vystřílet, dilema
Prochy68 Odesláno 15. května Nahlásit Odesláno 15. května ze by se to dneska trochu zacervenalo konecne? 1
Prochy68 Odesláno 15. května Nahlásit Odesláno 15. května před 2 hodinami, Humanzero napsal: na 129,40 jsem vstoupil na dlouhý run PEP Něco málo mám, ale jak píšeš, je to líný
Humanzero Odesláno 15. května Nahlásit Odesláno 15. května https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ekonomika-finance-byznys-komodity-dluhopisy-zbrojari-z-csg-vydali-dluhopisy-banky-hlasi-velky-zajem-276713#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&source=hp&seq_no=6&utm_campaign=abtest288_local_box_varAA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz no nevím
Prochy68 Odesláno 15. května Nahlásit Odesláno 15. května před 28 minutami, Humanzero napsal: https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ekonomika-finance-byznys-komodity-dluhopisy-zbrojari-z-csg-vydali-dluhopisy-banky-hlasi-velky-zajem-276713#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&source=hp&seq_no=6&utm_campaign=abtest288_local_box_varAA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz no nevím Já to četl ráno, za min 7-8% bych možná trochu vzal, tohle mi přijde málo.
Humanzero Odesláno 15. května Nahlásit Odesláno 15. května před 6 minutami, Prochy68 napsal: Já to četl ráno, za min 7-8% bych možná trochu vzal, tohle mi přijde málo. Přesně moje řeč. Strašně málo. Když i taková Fio ti dá 5%.
petr_cha Odesláno 16. května Nahlásit Odesláno 16. května Jako v patek odpoledne je moneta za 150? Nechapu.. :-) 1
Humanzero Odesláno 16. května Nahlásit Odesláno 16. května Před hodinou, petr_cha napsal: Jako v patek odpoledne je moneta za 150? Nechapu.. Já tu cenu nechápu déle….
Jehlan Odesláno 17. května Autor Nahlásit Odesláno 17. května před 19 hodinami, Humanzero napsal: Já tu cenu nechápu déle…. já to vcelku chápu , ale stejně za 147,8 šla ven a čekám u bank na nějakou pěknou
Humanzero Odesláno 17. května Nahlásit Odesláno 17. května Před hodinou, Jehlan napsal: já to vcelku chápu , ale stejně za 147,8 šla ven a čekám u bank na nějakou pěknou já ne chci zpátky svojí nákupku 77,70 1
Humanzero Odesláno 17. května Nahlásit Odesláno 17. května spíš to vidím u KB tam jsem měl už nutkání, naštěstí trochu vyklesla, uvidíme na trend...
Jehlan Odesláno 17. května Autor Nahlásit Odesláno 17. května před 2 minutami, Humanzero napsal: spíš to vidím u KB tam jsem měl už nutkání, naštěstí trochu vyklesla, uvidíme na trend... A k Raiff + Moneta nedojde ?
Nick06 Odesláno 17. května Nahlásit Odesláno 17. května Prosím o radu: Je mě 50 a teď nám nějaké peníze volné( 0,7- 1 mczk) .Do čeho byste mě radili investovat ( akciim a burze nerozumím a ani nechci)- prostě něco na 10-20 let ať je to bez velkého rizika ale ať to vydělá víc než spoření. Klidně můžu investovat měsíčně. Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk 1
Jehlan Odesláno 17. května Autor Nahlásit Odesláno 17. května před 7 minutami, Nick06 napsal: Prosím o radu: Je mě 50 a teď nám nějaké peníze volné( 0,7- 1 mczk) .Do čeho byste mě radili investovat ( akciim a burze nerozumím a ani nechci)- prostě něco na 10-20 let ať je to bez velkého rizika ale ať to vydělá víc než spoření. Klidně můžu investovat měsíčně. Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Důrazně doporučuji diverzifikaci. A rozhodnout se tak, aby Ti to bylo "příjemné" (Je fajn vydělat o 2% ročné víc, ale ne za cenu nervů a špatného spaní) vždy můžeš vzít např. 2 ks Au - Argor Heraeus SA 1 Oz jako pojistku proti inflaci ( tu musíš porazit, jinak ty peníze časem ztratí na hodnotě) .
Petr11 Odesláno 17. května Nahlásit Odesláno 17. května na tenhle časový horizont ETF, kde máš zastoupeno skoro vše a v celkem rozumným poměru s nízkou nákladovostí. Za posledních 5 let 94%. VWCE
Petr11 Odesláno 17. května Nahlásit Odesláno 17. května nějak se množí stížnosti na XTB, kde dochází k nekontrolovatelným příkazům vykazující ztrátu na účtě. Bacha na to. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se