Slartibartfast Odesláno 19. října Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října Zdravím všechny, poradil by mi někdo, na koho se obrátit, chci-li renovovat ciferník u starších hodinek? Jde o zlaté švýcarské Comexy, odhaduji tak 60. léta. Hodinky jdou skvěle, ale na běžné nošení jsou přece jen už dost zašlé. Pokud by někdo věděl víc o samotné značce či přímo k tomuto typu, taky by mě to zajímalo. Díky předem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m4stic Odesláno 19. října Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října Ahoj jeden z najlepsich hodinarov ktorych tu mame - tym myslim “mame” ako cele CZ je @ONYX servis hodinek skus priamo tam popytat - zaroven som ich tahgol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 19. října Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října V polsku sa tomu celkom venuju a tusim tyto maju dobre referencie https://renowacjatarcz.pl/dials-before-and-after/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slartibartfast Odesláno 19. října Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října Fajn, díky, zkusím asi nejdříve ten Onyx. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Gaga Odesláno včera v 09:51 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 09:51 Polákovi to akorát strašně trvá. Mám u něj ciferník od března. Urgoval jsem v srpnu s jeho odpovědí, že to bude mít v 1. půlce září. Ciferník stále nemám. Jinak ale dělá pěkně, dokáže udělat i velmi zajímavé povrchy - tmavé, havraní šeď atd, které vypadají opravdu jak originální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slartibartfast Odesláno před 23 hodinami Autor Nahlásit Sdílet Odesláno před 23 hodinami V tuhle chvíli už jsem domluvený s ONYXEM, ale taky to bude trvat dost dlouho, právě kvůli ciferníku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se