Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den, mám kapesní hodinky po dědovi a rád bych o nich získal nějaké informace. Děkuji za každou reakci.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Pěkné hodinky, o kterých budeš těžko hledat jakoukoliv zmínku. Mám přesně tento strojek, ale marně hledám podrobnosti.

Leda že by poradil strýček Mechano.

• Po roku...
Návštěvník jan333
Odesláno

dobrý den,

mám podobné hodinky , které se chystám prodat, velice by mi pomohlo kdyby mi někdo mohl poradit alespon rámcově cenu za kterou bych je měl nabízet

hodinky vazí 102 gramů a nejsou funkční/nejdou/ omlouvám se za kvalitu fotek . koudelka

Odesláno
Dobrý den, mám kapesní hodinky po dědovi a rád bych o nich získal nějaké informace. Děkuji za každou reakci.

Švýcarské hodinky střední kvality, bez značky. Ten nápis měl ve své době vyvolat dojem, že mají něco společného s proslulými hodinkami za Saska. Stroj je postaven tak, aby i vzdáleně připomínal strojky z Glasshütte.

Odesláno
dobrý den,

mám podobné hodinky , které se chystám prodat, velice by mi pomohlo kdyby mi někdo mohl poradit alespon rámcově cenu za kterou bych je měl nabízet

hodinky vazí 102 gramů a nejsou funkční/nejdou/ omlouvám se za kvalitu fotek . koudelka

Budeš-li je prodávat s takovými fotkami, napiš klidně že jsou to třeba IWC, stejně to nikdo nepozná. :thumbsup_anim:

Odesláno
dobrý den,

mám podobné hodinky , které se chystám prodat, velice by mi pomohlo kdyby mi někdo mohl poradit alespon rámcově cenu za kterou bych je měl nabízet...

Když to má pomoct tobě, tak ať to pomůže i nám, ne? Ať je to spravedlivý. Cena je 120,- Kč :)

Odesláno
Švýcarské hodinky střední kvality, bez značky. Ten nápis měl ve své době vyvolat dojem, že mají něco společného s proslulými hodinkami za Saska. Stroj je postaven tak, aby i vzdáleně připomínal strojky z Glasshütte.

Mám identické pouzdro uvnitř však chronometrový stroj, patřící k sobě, neposkládané. Na těch Glasshütte je zajímavé, že už tehdy stálo firmám za to, hrát si na něco jiného, než co opravdu byly.

Odesláno
dobrý den,

Pořádně je vyfoť a dej na Aukro, tam zájmu neuniknou a dostaneš za ně cenu, kterou je někdo ochoten zaplatit. Začni od koruny, o to větší zájem vyvoláš. Čím lepší fotky, tím lepší cena. Prodávat je za pevnou cenu na inzerát je kontraproduktivní, každému se bude cena zdát vysoká, i když to nebude pravda, navíc, prodej může trvat velmi dlouho. Dát je někam do bazaru, nebo starožitností je také dlouhodobá záležitost, navíc, tratíš dost peněz při trasakci nákup-prodej.

Odesláno
Mám identické pouzdro uvnitř však chronometrový stroj, patřící k sobě, neposkládané. Na těch Glasshütte je zajímavé, že už tehdy stálo firmám za to, hrát si na něco jiného, než co opravdu byly.

Aspoň měli tolik slušnosti, nebo opatrnosti, že tam psali "systém".

Odesláno

misha má pravdu, navíc pokud to není rodinná památka, kterou bys chtěl předat někdy další generaci, je cena dost nízká.

Každopádně na aukcích se ceny mění každým dnem a to může být pro Tebe velice příjemné překvapení.

Hodinky zdánlivě bezcenné mohou mít pro někoho cenu opravdu velkou a to už se vyplatí ;)

Návštěvník jan333
Odesláno

ok diky za reakce , pokud jsem to dobře pochopil jedná se o padělek ? a ještě jsem se chtěl zeptat ohledně materiálu plášt je komplet ze zlata to je mi jasné.ovšem zajímalo by mě jak je to se strojkem?

dále mám ještě jedny hodinky jsou to dámské řekl bych dvojpláštové /otevírají se ze předu i ze zadu / maji na sobě číslo 205855 azajímavé je,že na zadním plášti je vyryto ještě 2/5/5026 malinkým písmem značka hodinek je elma nebo isma

Odesláno (upraveno)

Tak tohle jsou ovšem strašný fotky.

EDIT: A zkus trochu zapracovat i na svým písemným projevu.

Upraveno uživatelem Karlos
Návštěvník jan333
Odesláno
Tak tohle jsou ovšem strašný fotky.

EDIT: A zkus trochu zapracovat i na svým písemným projevu.

bohuzel mobilem to lepe nelze. a k pisemnemu projevu : omluvte me ale mam pouze pomocnou skolu, kazdopane diky za odpoved k tematu

Odesláno
ok diky za reakce , pokud jsem to dobře pochopil jedná se o padělek ? a ještě jsem se chtěl zeptat ohledně materiálu plášt je komplet ze zlata to je mi jasné.ovšem zajímalo by mě jak je to se strojkem?

dále mám ještě jedny hodinky jsou to dámské řekl bych dvojpláštové /otevírají se ze předu i ze zadu / maji na sobě číslo 205855 azajímavé je,že na zadním plášti je vyryto ještě 2/5/5026 malinkým písmem značka hodinek je elma nebo isma

To jsi pochopil špatně. Nejedná se o padělek, jedná se o hodinky pojmenované Systém Glasshütte.

Jak je to se strojkem? Ten je kompletně z mosazi. (jako vždycky) :thumbsup_anim:

Návštěvník jan333
Odesláno
To jsi pochopil špatně. Nejedná se o padělek, jedná se o hodinky pojmenované Systém Glasshütte.

Jak je to se strojkem? Ten je kompletně z mosazi. (jako vždycky) :thumbsup_anim:

dekuji moc::)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...