Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

bohužel želvy drží na ruce mnohem hůř, maj jinak těžiště jak se konce pouzdra zvyšují, celé hodinky se na ruce kinklají... certiny drží jak přibité... přitom jsou větší.

image.thumb.png.81aa5bb0c4088e370af4416115bcf225.png

• Odpovědi 573
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
před 20 minutami, Kupa54 napsal:

Ten bondstrap jim sluší 👍, dobrá volba.

díky a ještě bonus je, že strap má 20mm, rozteč nožek je 21mm, je to tedy bondovské i v tomto :))) ale bond tam měl větší díry, což moc estetické není :) takže jsem spokojen :) 

Odesláno

nicméně je zajímavé, že ta dvacítka tam jde líp než dvaadvacítka, ta má tendenci se krčit.. dvacítka se tak nějak roztáhne jakoby a ani si toho nejde všimnout, že to není správně... jsem s tím celkově spokojen. hodinky jdou jak švýcarský hodinky a ten syrový styl mi naprosto vyhovuje. sice k nim možná sedne slovo "traktor" a "tank", ale pro mě je to v současnosti spíš výhoda a užívám si je... spíš chci hodinky do lesa než do divadla no... říkám si, že jsem pitomec, že jsem po nich nesáhl už dávno, ha ha

Odesláno
před 2 minutami, kaktusář napsal:

powermatic na trojce: -1

Screenshot_20250419_075210.jpg

kolem chodila manželka, tak je tam spousta teček kolem hlavní osy :) 

jsem zvědav, až dám seika zregulovat, jak se to bude jevit, jestli ten seiko strojek je vůbec seříditelný :) 

prostě hysterky - a bohužel oboje - jak staré manty, tak nové želvy s novějším strojkem - proti powermaticu certin trgedie...

Odesláno

Tak už víš, proč jsem Seika zredukoval? Ten strojek nejde dlouhodobě zregulovat. Kdyby neměl šroubovací korunku, tak vem čert. Každé dva dny hoblovat závit se mi fakt nechce.

Odesláno
před 23 minutami, Kupa54 napsal:

Tak už víš, proč jsem Seika zredukoval? Ten strojek nejde dlouhodobě zregulovat. Kdyby neměl šroubovací korunku, tak vem čert. Každé dva dny hoblovat závit se mi fakt nechce.

ano, je to smutné... 

Odesláno

takže jsem se rozloučil se seiko stroji, jeden je v prodeji, druhý šel výměnou, mechanické hodinky mám 4 tak akorát do vrtiče... 

seiko pětko jsou mé první mechaniky, čili ty zůstanou ve sbírce natrvalo... ale nosím je výjimečně.. 

image.thumb.png.9c3b32a6c63b15feec473c601ba03f71.png

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...