Přejít na obsah

ATOM

Členové_50
  • Příspěvky

    1 293
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli ATOM

Návštěvy profilu

2 911 zobrazení profilu

ATOM's Achievements

Megazávislák

Megazávislák (7/8)

21

Popularita

  1. Za Obamy a vicepresidentovani Joe Budena, tak treba synek Hunter Biden, zavislak na drogach, vyhozen z US Navy, dosazen jako clen dozorci rady v ukrajinske spolecni ovladane oligarchy, vysetrovane kvuli korupci a do ktere chtel Obamama nalit miliardy dolaru. Hodny streda Joe se zasadil o to aby bylo vysetrovani korupce zcela zastaveno. Miliony dolaru z Moskvy na konto Bidena se dostaly jak a proc ? Jen podotknu ze sly z uctu manzelky starosty Moskvy... Financovani bio vyzkumu na Ukrajine firmou Metabiota, opet prace Bidena. Jak dlouho USA po vpadu rusaka toto zapirali a lhali... Ja opravdu vidim pricinu Obsazeni Krymu 2014 jednoznacne kvuli politice Obamy a tenkrat vicepresidenta Bidena. To byl zacatek.
  2. Titulovat te nebudu, tim neustalym urazenim to delas sam. Neznam te, ale ten VUML mi tam tak nejak sedi. Ale v pohode, to je tvuj nozor a mas na nej pravo.
  3. Nezapomnel. O zadny soutezi nevim. To je ta co ji ty sam vyhlasis a vyhodnotis za vsechny ? Tak to pak jo. Asi se rad za vsechny taky schovavas ze ? No dobre
  4. Je zbytecne se tady o tom prit, nebo nejak hloubeji diskutovat. Proc vysledky voleb neuznal se da docela dobre dohledat. Muj pohled na vec je, ze cela ta "demokraticka" particka je banda podvodniku, lharu a komunistu, prolezla uplne vsude a je zodpovedna za rozklad a soucasnou situaci USA nejen uvnitr, ale i ve svete. A Trump je proti mafianivi Bidenovi opravdu beranek.
  5. Nemyslim si ze je to idiot. Od cca 22 minuty nejen o Trumpovi. https://video.aktualne.cz/spotlight/spotlight-rozhovor-vlastislav-briza-kldr-video/r~565b0704401711ef801c0cc47ab5f122/ Tezke to bude mit Zelenskyj, ktery uz jednou Trumpa v podstate podrazil tim, ze neumoznil Trumpove administrative (v dobe kdy byl prezident USA) poskytnout dukazy o mafianskych cinnostech Bidena a jeho povedeneho, nebo spis nepovedeno synka Huntera na Ukrajine.
  6. Výborné, paradni to mas. Hodinky i foto
  7. Venku prsi, k vode to dnes nebude, ale dobra muzika zlepsi naladu
  8. At uz vybrou kohokoliv, doufam, ze z te jejich zumpy nevyhraje nikdo a Trump bude prezident USA.
×
×
  • Vytvořit...