Kupa54 Odesláno 12. července Nahlásit Odesláno 12. července Koukám, jak už po kůrovcové kalamitě pěkně roste nový les.
kaktusář Odesláno 12. července Autor Nahlásit Odesláno 12. července před 1 minutou, Kupa54 napsal: Koukám, jak už po kůrovcové kalamitě pěkně roste nový les. haha, pomalu se to zarůstá, na druhou stranu my vymetáme ten nejhlubší les, co v okolí je - což je oblast Božejov - Drážďany - Lidmaň. tam stromy tak nějak pořád jsou a je to poslední velký kus lesa, který tu zbyl... a zároveň se obnovuje. bohužel oblast např. čeřínek je extrémně vykácená. 1
kaktusář Odesláno 12. července Autor Nahlásit Odesláno 12. července já totiž prahnu po lesní vlhkosti a šeru a to se jen tak nenajde, na tyhle věci je potřeba relativně hlubší les.. nedávno jsme byli hlídat slepice v kamenici nad týncem - nad benešovem - a tam je to vykácené fest a ta vlhkost a příšeří je pryč a dřív to tam bylo, žil jsem tam 13 let tady kolem pejru to bylo všude a ted je vše pryč, komplet lesy např. za humpolcem kolem sedlické přehrady - jen pláně... a bejt přes hodinu v autě, než člověk dojede do novohradskejch lesů - se mi nechce... a pak jsou super lesy v oblasti jevišovice - znojmo listnáče, kůrovec se jich moc nedotkl... ale taky relativně daleko takže musíme vzít za vděk oblastí božejov - drážďany - lidmaň
kaktusář Odesláno 18. července Autor Nahlásit Odesláno 18. července a tydle taky zůstanou, nechce se mi je dávat pod cenou, raději budu nosit občas na ruce trošku závaží, než...jiné řešení, tak nějak míň výhodné... 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se