Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 705
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
před 1 minutou, Kupa54 napsal:

Koukám, jak už po kůrovcové kalamitě pěkně roste nový les.👍

haha, pomalu se to zarůstá, na druhou stranu my vymetáme ten nejhlubší les, co v okolí je - což je oblast Božejov - Drážďany - Lidmaň. tam stromy tak nějak pořád jsou a je to poslední velký kus lesa, který tu zbyl... a zároveň se obnovuje. bohužel oblast např. čeřínek je extrémně vykácená.

image.thumb.png.0a83779d5bc8f6c6767108004f5484b3.png

• Díky 1
Odesláno

já totiž prahnu po lesní vlhkosti a šeru a to se jen tak nenajde, na tyhle věci je potřeba relativně hlubší les.. nedávno jsme byli hlídat slepice v kamenici nad týncem - nad benešovem - a tam je to vykácené fest a ta vlhkost a příšeří je pryč :) a dřív to tam bylo, žil jsem tam 13 let :) 

tady kolem pejru to bylo všude a ted je vše pryč, komplet lesy např. za humpolcem kolem sedlické přehrady - jen pláně... 

a bejt přes hodinu v autě, než člověk dojede do novohradskejch lesů - se mi nechce...

a pak jsou super lesy v oblasti jevišovice - znojmo :) listnáče, kůrovec se jich moc nedotkl... ale taky relativně daleko :) 

takže musíme vzít za vděk oblastí božejov - drážďany - lidmaň

Odesláno

a tydle taky zůstanou, nechce se mi je dávat pod cenou, raději budu nosit občas na ruce trošku závaží, než...jiné řešení, tak nějak míň výhodné...

1000054605.jpg

• Like 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...