childe Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna V 1. 4. 2025 v 14:07, kaktusář napsal: Rozšířit Chybí tam samuraje
kaktusář Odesláno 1. dubna Autor Nahlásit Odesláno 1. dubna já nemám nikdy najednou vytažené dvoje mechaniky, vždy jsou jedny ve vrtiči, tím to vzniklo no.. ale zrovna včera část dopoledne jsem je měl a dneska zas ted vpodvečer je mám na ruce...
kaktusář Odesláno 1. dubna Autor Nahlásit Odesláno 1. dubna ale jako mám ted seiko psycho mechaniky období - takže bych chtěl alpinisty, ty uplně základní, co má kupa - ne ty, co jsem měl s těma indexama ve tvaru trojuhelníčků, ty mi nesedly, v urrčitejch odlescích byl ten cifr úplně prázdnej, věřím, že ty pozlacené indexy a čísla udělají na cifru parádu... zlatu jsem se dřív bránil, ale od tý doby, co mám zlatý GS a zaltou vteřinovku na želvách, jsem zlatu velmi otevřen :)))
kaktusář Odesláno 1. dubna Autor Nahlásit Odesláno 1. dubna (upraveno) manty maj asi nejlepší čitelnost no... alpinisty nedávaj už k tomudle smysl... Upraveno 1. dubna uživatelem kaktusář
Arthur N. Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna V 1. 4. 2025 v 17:17, kaktusář napsal: manty maj asi nejlepší čitelnost no... alpinisty nedávaj už k tomudle smysl... Rozšířit Zelený Alpinisty Sarb017 m u s í š m í t . Když jsem vstoupil v r,2008 na toto prokleté forum, tak jsem je mohl koupit jeté za pár kaček(tuším, že 5000Kč na origo řemenu), dokonce jsem je držel i v ruce, ale vůbec mě nechytli. A po čase se mi je podařilo koupit i na origo seiko tahu a pustit je nechci, mají takový zvláštní kouzlo. Po servisu v ONYXu je s oblibou nosím. Howgh! 1
kaktusář Odesláno 2. dubna Autor Nahlásit Odesláno 2. dubna V 2. 4. 2025 v 11:46, Arthur N. napsal: Zelený Alpinisty Sarb017 m u s í š m í t . Když jsem vstoupil v r,2008 na toto prokleté forum, tak jsem je mohl koupit jeté za pár kaček(tuším, že 5000Kč na origo řemenu), dokonce jsem je držel i v ruce, ale vůbec mě nechytli. A po čase se mi je podařilo koupit i na origo seiko tahu a pustit je nechci, mají takový zvláštní kouzlo. Po servisu v ONYXu je s oblibou nosím. Howgh! Rozšířit ono je tady v prodeji třeba toto jenže já asi chci raději tu novou verzi s lupičkou a průhledem na strojek čili nebudu mít asi velmi pravděpodobně tuto slavnou verzi sarb, ale jen SPB121J1 stejně ted nemám peníze, musím na ně našetřit
Arthur N. Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna V 2. 4. 2025 v 12:35, kaktusář napsal: ono je tady v prodeji třeba toto jenže já asi chci raději tu novou verzi s lupičkou a průhledem na strojek čili nebudu mít asi velmi pravděpodobně tuto slavnou verzi sarb, ale jen SPB121J1 stejně ted nemám peníze, musím na ně našetřit Rozšířit rozumím, chápu, každý máme tu chronomagorskou cestu složitou
kaktusář Odesláno 2. dubna Autor Nahlásit Odesláno 2. dubna resp by mě zajímalo, pokud mi doporučuješ sarby před těma novejma, tak proč?
kaktusář Odesláno 2. dubna Autor Nahlásit Odesláno 2. dubna protože kdybych si koupil tady na foru tu starší verzi, tak bych ušetřil...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se