kaktusář Odesláno 24. května Autor Nahlásit Odesláno 24. května před 21 hodinami, PetrSefl napsal: Tento natahovač mám od 2021 už druhý (pravá strana už se přestala točit, prý častá závada) a dávám je tam opačně, vždy korunkou od sebe, jsou dostatečně daleko a i tak je mám nasazené víc na stranu té výplně. Pak se můžeš zbavit toho nevzhledného molitanu který je mírně dře, když se pohybují a v životě je neškrábneš. nefunguje to, ťukají do sebe velmi lepši dát molitan jak jsem to měl, než šudlat molitanem zadní část pouzdra..na korunce to není tak vidět 1
kaktusář Odesláno 24. května Autor Nahlásit Odesláno 24. května je to dělaný na menší hodinky musel bych mít na jeden motorek jedny hodinky, pak je to cajk.
kaktusář Odesláno 26. května Autor Nahlásit Odesláno 26. května minulý týden jsem musel doma slíbit, že už nepřibudou žádné hodinky, dnes jsem řek, že mám málo hodinek a že potřebuju nějaké ty hodinky a prej si mám dát vedle sebe hodinky co mám a tak uvidím jak jsem na tom... tak jsem to udělal a vypadá to, že argument pro další hodinky nemám (+ jedny seika má pučené childe) už žádné další hodinky! ach! 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se