kaktusář Odesláno 11. října Autor Nahlásit Odesláno 11. října jsem zvědav, jestli bude mít tahle apka nějaký dopad, ha ha zatím nemám v plánu hodinky s malým výskytem nošení rozdat
kaktusář Odesláno 17. října Autor Nahlásit Odesláno 17. října (upraveno) Upraveno 17. října uživatelem kaktusář 1
kaktusář Odesláno 18. října Autor Nahlásit Odesláno 18. října Vždy mě překvapí, když se po čase dostanu k těmto hodinkám, jak vysoce kvalitní Steinharty jsou... Lícování je dokonalé, nikde nic nevrže, pořádně se to blyští, jsou přesné, celkově působí jako mnohonásobně dražší hodinky. Jediné co mi trošku vadí, že sklo chrání lunetu a ne naopak, mám podvědomě o ten safír strach. 1
FantasticFabio Odesláno 25. října Nahlásit Odesláno 25. října V 11. 10. 2025 v 13:01, kaktusář napsal: jsem zvědav, jestli bude mít tahle apka nějaký dopad, ha ha zatím nemám v plánu hodinky s malým výskytem nošení rozdat Jasný ! Hledal jsem kdo tu má Conquesty GMT …. Můžu se zeptat jaký mají strojek ? Je to A07. 171 ? Má nějaký neduh ? Díky moc! Kludně do SZ ať ti to tu neplevelíme!
kaktusář Odesláno 25. října Autor Nahlásit Odesláno 25. října před 4 hodinami, FantasticFabio napsal: Jasný ! Hledal jsem kdo tu má Conquesty GMT …. Můžu se zeptat jaký mají strojek ? Je to A07. 171 ? Má nějaký neduh ? Díky moc! Kludně do SZ ať ti to tu neplevelíme! tak jsem ti to vypsal do sz 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se