Honzat Odesláno 11. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2024 MPM tedy nevyrábí vůbec nic? Ani některá pouzdra? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 11. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2024 Před hodinou, Honzat napsal: MPM tedy nevyrábí vůbec nic? Ani některá pouzdra? Pouzdra už vůbec ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 11. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2024 Chce se mi zvracet.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 12. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2024 Asi nejsem jediný, kdo už pár známých vyvedl z omylu, když si mysleli, že mají na ruce české hodinky. Vždycky, když to udělám, tak je mi jich většinou hrozně líto, protože do té doby si většina, možná všichni mysleli, že nosí české hodinky a jsou na to hrdí. Vždycky to začíná: a víš o tom, že máš na ruce čínský hodinky a reakce je, co to meleš, to jsou Primky, no a pak už to jede, osvěta, ale nejvíc bolí, když to není někdo ochoten akceptovat a pořád je přesvědčený, že má na ruce Česko. To mám pak takový hrozně špatný pocit, jakoby křivdy, nebo prohry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip eM Odesláno 12. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2024 před 21 hodinami, DOSA napsal: https://prim-hodinky.cz/hokej-2024/ Možná mi něco uniká, ale platnost onoho "čekmejd" certifikátu už taky úplně platná nebude, ne? jak řekl Pavel Liška v Pupendu.. " golden czech hende " Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 12. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2024 Před hodinou, Filip eM napsal: Možná mi něco uniká, ale platnost onoho "čekmejd" certifikátu už taky úplně platná nebude, ne? jak řekl Pavel Liška v Pupendu.. " golden czech hende " Tvl. jak tam je to ČESKÁ KVALITA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se